Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δείτε γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν να αγοράζουν παπούτσια αν και νομίζουν το αντίθετο

Δείτε γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν να αγοράζουν παπούτσια αν και νομίζουν το αντίθετο
Μπορεί να ακούγεται περίεργο όμως ειδικοί της βιομηχανίας των παπουτσιών τονίζουν ότι στην πραγματικότητα οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τι μέγεθος παπούτσι φορούν, αγοράζοντας όλη τους τη ζωή λάθος νούμερο.

Μία έρευνα στην διάσημη για τα μαγαζιά της Οxford Street αποδεικνύει ότι οι γυναίκες στην πραγματικότητα δεν ξέρουν να αγοράζουν παπούτσια.




shoes_exw.PNG
Σε σχετική έρευνα οι γυναίκες καταναλώτριες παραδέχτηκαν ότι ποτέ δεν έχουν μετρήσει το μέγεθος του ποδιού τους, ενώ συνήθως η προσέγγισή τους είναι στο... περίπου. Μάλιστα η έκπληξη είναι μεγάλη για κάποιες από αυτές που δηλώνουν σίγουρες για το μέγεθος του παπουτσιού που φοράνε, αφού αποδεικνύεται ότι αγόραζαν τρία νούμερα μικρότερα από το κανονικό.
shoes_3.PNG
Μόλις μετράται το πόδι μίας γυναίκας, διαπιστώνει ότι ενώ τόσο καιρό αγόραζε νούμερο 41,5 ενώ στην πραγματικότητα το νούμερο της ήταν 42.
shoes_4.PNG
Άλλη πελάτισσα αγόραζε όλα αυτά τα χρόνια 37,5 ενώ το νούμερο της ήταν 39 (!), ενώ μία ακόμα γυναίκα που ρωτήθηκε αποδείχτηκε ότι αγόραζε λάθος νούμερο, αφού πάντα έπαιρνε το 38 ενώ φορούσε το 39.
shoes_5.PNG
Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτές όπου πελάτισσες αγόραζαν 39, όμως το κανονικό τους νούμερο ήταν 41.
shoes_6.PNG
shoes_7.PNG
Και άλλη γυναίκα αγόραζε όλα αυτά τα χρόνια 41 νούμερο παπούτσι, αλλά το νούμερο της ήταν 42.
shoes_8.PNG
Αυτή η γυναίκα αγόραζε 39 νούμερο ενώ θα έπρεπε να αγοράζει 42 (!).
shoes_9.PNG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου