Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Συγκλονίζει ο κουμπάρος του Μιχάλη Γιατράκη που δολοφονήθηκε στον Άλιμο

«Ένας άνθρωπος με προβλήματα φυλάγεται και κρύβεται, ο Μιχάλης δεν κρυβόταν» λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο Μανώλης Τζινίδης
Συγκλονισμένος είναι ο κουμπάρος του επιχειρηματία Μιχάλη Γιατράκη που έπεσε νεκρός στις 00:55 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν άγνωστοι τον γάζωσαν με 14 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.




«Ήταν ένας άνθρωπος που κανένας δεν είχε να πει το παραμικρό, οικογενειάρχης, αθλητικός τύπος και παρόλο που είχε νυχτερινό μαγαζί, το βράδυ ήταν σπίτι του. Στις έντεκα ήταν δηλαδή για ύπνο. Το πρωί στις 6 κάναμε προπόνηση. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που να μπορώ να σκεφτώ, ήταν δηλαδή μάλαμα. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα», λέει χαρακτηριστικά ο κουμπάρος του 42χρονου επιχειρηματία, Μανώλης Τζινίδης.
Όπως τονίζει: «Ποτέ δεν μου είχε πει το παραμικρό, ότι με κυνηγούν, ότι έχω προβλήματα οτιδήποτε και βασικά και να υπήρχε πρόβλημα θα το είχα καταλάβει γιατί κάποιος που έχει πρόβλημα φυλάγεται και κρύβεται, ο Μιχάλης δεν κρυβόταν ποτέ από κανέναν, δεν είχε κάτι να κρύψει ούτε και να φοβηθεί».

Ο Μανώλης Τζινίδης ακόμη εξηγεί πως τον 42χρονο επιχειρηματία και πρωταθλητή του bodybuilding τον γνωρίζει πάνω από 25 χρόνια και παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή «χάθηκαν» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην πορεία ξεκίνησαν να κάνουν και πάλι στενή παρέα.

«Ήταν μία γνωριμία από παλιά, από τις αρχές του 1990, κάποια στιγμή βέβαια διακόψαμε λόγω υποχρεώσεων και τα τελευταία πέντε χρόνια ήμασταν σχεδόν συνέχεια μαζί  λόγω προπονήσεων», λέει χαρακτηριστικά και  συμπληρώνει: «Η κουμπαριά προέκυψε μετά από όλα αυτά που κάναμε παρέα. Δημιουργήθηκε μια φιλία και σαν άνθρωπος ήταν ιδανικός για κουμπάρος και του ζήτησα να με παντρέψει».

Τον γάζωσαν με 14 σφαίρες

Ο 42χρονος ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητο φίλου του, μάρκας Τσερόκι, έξω από το σπίτι του, στην οδό Κεφαλληνίας όταν ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, σταμάτησε δίπλα του, έξω από τον αριθμό 14, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητό του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ.

Η σύζυγός του, βουλγαρικής καταγωγής,  ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους που βρίσκεται στον αριθμό 16 και αντίκρισε σοκαρισμένη τον νεκρό άντρα της. Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ δόθηκε σήμα για την αναζήτηση του οχήματος και των δραστών.

Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Το όχημα με πλαστές πινακίδες είχε κλαπεί και η κλοπή είχε δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος Μιχάλης Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη για υπόθεση ναρκωτικών, είχε καταδικαστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου