Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΚΕΛ: Ψυτάλλεια πρότειναν Άννα Ραφτοπούλου, Τυράκης και Κασίμης (βίντεο)

ds15042016_raftopoulou
Εκτός των κατοίκων από την Αρτέμιδα και τα Σπάτα, παρευρέθηκαν και μέλη από το δημοτικό συμβούλιο του όμορου δήμου, νυν και πρώην, που τοποθετήθηκαν για το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού.
Η κα Άννα Ραφτοπούλου (επικεφαλής παράταξης ΑΝΑΣΣΑ δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος) στην τοποθέτηση της είπε ότι υποστηρίζει την λύση μέσω της σύνδεσης με την Ψυτάλλεια και μίλησε για λάθος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας που




 αποφασίζει για χωροθέτηση σε σημείο που δεν ανήκει στα όρια του δήμου της πριν από το ΔΣ Σ-Α, όπως έκανε και σε προηγούμενο ΔΣ για την θέση της Λακαθέλα, και ρώτησε τον δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη αν ο Δήμαρχος Σ-Α κ. Μάρκου είναι γνώστης για την απόφαση αυτή.



Τυράκης (πρ. Δήμαρχος Αρτέμιδος και νυν δημοτικός σύμβουλος):Τάχθηκε υπέρ της σύνδεσης με την Ψυτάλλεια και μίλησε για διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων που δεν είχαν δώσει λύση. Είπε ότι το κόστος κατασκευής είναι μεγαλύτερο από την σύνδεση με την Ψυτάλλεια.

Κασίμης (πρ. Δήμαρχος Αρτέμιδος 2003-2006): Αντιδεοντολογικό που αποφασίζει το ΔΣ της Ραφήνας ξεχωριστά από αυτό των Σπάτων-Αρτέμιδος. Το έργο σύμφωνα με το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος δεν είναι περιβαλλοντολογικά βιώσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου