Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. θα είναι Μπροστάρης στον Αγώνα κατά του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι





20 σχόλια:

  1. Πήγατε στην ΕΥΔΑΠ, για να ακούσετε τον μονόλογο ότι δεν μας θέλουν στη Ψυττάλεια! Καποια προσφυγή έχετε κάνει ποτέ κυρία Ραφτοπούλου; Ο αγώνας που λέτε με ποιούς τρόπους θα γίνει ; Όλα όσα έχουν γίνει από την δημοτική αρχή εναντίον της ΕΥΔΑΠ,εδώ και χρόνια καλά θα κάνετε να τα πληροφορηθείτε.Ένα ολόκληρο κατεβατό και είναι σαν λευκό χαρτί. Θεωρείτε κατόρθωμα και αγώνα ,που πήγατε στην Ραφήνα για να ακούσετε την προδοσία Πιστικίδη; Αντί να τους περιφρονήσετε και να ακολουθήσετε τον δήμο στις νομικές προσφυγές εναντίον της ΕΥΔΑΠ ;Πέστε μία ενέργεια που έχετε κάνει .Η παρουσία σας εκεί τι πρόσφερε;Μέσα από μια πληκτική ομιλία που κάνατε, δεν φάνηκε η αγωνία σας για το ΚΕΛ, αλλά η προσπάθειά σας να αντιπολιτευθείτε.Ποσώς μας νοιάζουν τα αισθήματά σας κατά του δημάρχου.Το αποτέλεσμα από την παρουσία σας ήταν κάτω κι από το μηδέν.Αλλά πώς να πετύχετε όταν σας καπελώνουν ακόμα και οι ελάχιστοι σύμβουλοί σας ;Βρήτε τε τα με τον Μαρλαντή, και μετά να θέλετε να έχετε λόγο και στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρία μου πιστεύετε οτι με το να λέτε δεν μας θέλουν στην ΕΥΔΑΠ για την ΨΥΤΑΛΕΙΑ γίστε πιστευτη; αλλά δεν λέτε οτι η ΕΥΔΑΠ που δεν μας θέλει θα κάνει το έργο των αγωγών με ότι ''απώλειες'' αυτό σημαίνει.!!! είναι γνωστό οτι το πλατύ χωράφι είναι θέμα καθαρά πολιτικής απόφασης...το εάν θα γίνει είναι άλλο θέμα, στόχος τώρα είναι να γίνει η ''εκταμίευση'' της δαπάνης στο μεγαλύτερο μέρος της, δηλ. όλοι έχουμε καταλάβει οτι στην Δημοτική Αρχή είναι παντελώς αδιάφορο τι επιπτώσεις θα έχει το έργο και το μέλλον του τόπου, άλλωστε οι Δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίζουν την μια Ψυττάλεια την άλλη Λακαθέλα την άλλη Πλατύ χωράφι. Δηλ. ''δώσε και μένα μπάρμπα'' .
      ΦΤΑΝΕΙ πιά η ΑΓΑΠΗ σας για τον ΔΉΜΟ την έχουμε πάρει είδηση...να είστε βεβαία οτι θα σας την ανταποδώσουμε γρήγορα και εμείς...

      Διαγραφή
    2. Ποιές θα είναι οι επιπτώσεις δηλαδή δεν θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο?

      Διαγραφή
    3. τα λύματα τεσάρων πόλεων με το ''αρωμά'' τους στον Αγ.Νικόλαο και νοτια στην Βραυρώνα του Μαρκόπουλου... ασε την εμπορική αξία της περιοχης ..εξυπνούλα μου

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΣ 10:40 μμ. Η ΣΑΛΟΝΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΖΗΤΩ Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ !! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ - ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ. 1) Η 1η ΓΙΑΤΙ ΑΠΌ ΤΟ 2011 Η ΕΥΔΑΠ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ;), 2)ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (Βλ. δήλωση Φιλίππου) ΚΑΙ 3) ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΔΗΣ (δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ), ΑΛΛΑ Ο ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗΣ, κ. ΓΕΩΡΙΑΔΕΙΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ !!!!!!!
      - ΕΣΥ ΠΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΕΣ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;

      Διαγραφή
    5. Διόρθωση ΓΕΩΡΓΙΑΣΗΣ

      Διαγραφή
    6. 3.38 ξεκολα δεν μας ενδιαφερει ποιος θα ειναι δημαρχος. η βρωμια μας απασχολει

      Διαγραφή
    7. Στον Άγιο Νικόλαο?
      Γιατί δεν τα πάνε στο λιμάνι της Ραφήνας?

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=X8WM_Z3RZnY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι ο μοναδικος υπευθυνος για τα παντα στον ΔΗΜΟ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ειναι μνο απατεωνας,ψευτης,λαμογιο και τεμπελης.Η ΑΝΝΑ δεν κανει για τιποτα ουτε για μηχανικος απορω πως κατορθωσε κ πηρε πτυχιο και που ειναι αυτο το πτυχιο στην ομιλιας της στην συμπεριφορα της?Πιο πολυ μοιαζει με κατινουλα του δημοτικου κομμωτηριο ρουχαλακια τρα λαλαλα ηταν κ κολαουζος στου Δ.Μαρκου εχι χασει καθε επαφη με το περιβαλον.Ο Μαρλαντακος το πηρε ειδηση ποσο τιποτα ειναι ολοι οι Δ.Συμβουλοι και τους παει καροτσι γιατι ειναι λαμογια αυτος δεν εχει φαει ακομα απο το γλυκο και μιλαει καθαρα ανοικτα και οποιος ζησει εζησε αμα παρει και αυτος απο τα κλεμμενα θα παψει να μιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατασταση ειναι σοβαρη. Το θεμα τοσο ο Δημαρχος οσο και η Ραφτοπουλου το χειριζονται καθαρα επικοινωνιακα. Ο Δημαρχος τι μια λεει Ψυτταλεια την αλλη Λακαθελα την αλλη ξανα Ψυτταλεια; αλλα τιποτε ουσιατικο δεν εχει γινει. Ο Δημαρχος σε δυο ταμπλο ο αρμοδιος για το ΚΕΛ Γιαννατος κουβεντα τελειως διαφορετικη συμπεριφορα απο οτι πριν δυο χρονια. Εχει μονο ο Ποθουλακης να το παλευει αλλα δεν ειναι πολιτικος και δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα. Αν η ΕΥΔΑΠ προσεξει λιγο τις διαδικασιες βλεπω το ΚΕΛ στο Πλατυ Χωραφι να ερχετε. Σημαντικος παραγοντας ειναι και η αδιαφορια του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη αν δεν ηταν ο Ποθουλακης να τους γραφει κανενα χαρτι δημαρχος, αρμοδιοι δημοτικοι συμβουλοι δεν θα ηξεραν ουτε τι να γραψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως ο Δημαρχος τα εχει συμφωνησει ολα ΚΕΛ στο πλατυ χωρα;φι με τα λυμματα στονν Αγιο Νικολαο ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελω να ξερω ο δημαρχος δεν ντεπεται που ενω ολοι του λενε γραφει και λεει οτι του πει ο Ποθουλακης αυτος συνεχεζει τα ιδια.Και καλα αυτος καποιος δικος του δεν μπορει να του πει κατι,δεν μπορει να σταματησει να αυτοεξευτελιζεται.....ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενα ματσο σουργελα μας διοικουν εξ ου και το χαλι της πολης!αμαθεις,αβουλοι,ανικανοι!οσο για πολιτικη πυγμη;;;...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα κα εσυ τα ιδια θα κανεις.Μεχρι να γινεις Δημαρχος μετα οπως ο Δ Μαρκου θα κανεις τα ιδια και τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Άσπονδοι-Ομόσπονδοι τι έγιναν;;;;
    Εξαφανίστηκα;;; Άκρα του τάφου σιγή!
    Σκέτο κοιμητήριο καθότι όλοι-όλες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
    Η κυρία τρέχει εις την χώραν των ούννων μπας και πάρει κανένα χαλάκι από της γεροντοκόρης την περιουσία.
    Κατά τα άλλα, έβγαλαν και ένα δελτίο τύπου- Καταγγελία, για την Ραφήνα και τον Πιστικίδη, έτσι για να καλύψουνε την συνεργασία με τον δήμαρχο Αρτέμιδας, και μέχρις εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΟΝΔΟΙ-ΟΜΟΣΠΟΣΠΟΝΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πάρει καμιά θέση για το θέμα η ΝΔ δεν έχει ακουστεί τίποτα σε οποιαδήποτε περίπτωση απίθανο είναι να αλλάξει κάτι. Ο Δ.Μάρκου δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα η κονόμα και το συμφέρον του πάνω απο όλα γι'αυτό τα έχει καλά με όλους και στα ψηφοδέλτια του είχε πολλούς Τσιπραίους, σε αυτά τον βοηθάνε οι κάτοικοι που είναι και αυτοί οι περισσότεροι λαμόγια.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου