Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Νέα βράβευση ως καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη για το Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος

Νέα βράβευση ως καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη για το Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος
Στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2016», το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκ. επιβάτες).
Στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.




H Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες, που για μία ακόμα φορά μας ξεχώρισαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.

Με την επιβατική κίνησή μας να εξελίσσεται θετικά και κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, συνεχίζουμε, σε στενή συνεργασία και διάλογο με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, να παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, προβάλλοντας παράλληλα συστηματικά τον προορισμό μας, την Αθήνα.
Η καμπάνια μας με τίτλο "Aviation Marketing delivered in a novel way" εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μας να αναλύουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας, να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας και να παρέχουμε καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών.
Πιστεύουμε πως, με αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας.»
Τα φετινά Routes Europe πραγματοποιήθηκαν στην Κρακοβία στις 23-26 Απριλίου.
Στον θεσμό αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως, με 15 διακρίσεις σε 12 χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. ΛΟΓΙΚΟ Κ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟΥ,ΜΑΡΓΕΤΗ,ΖΗΣΗ,ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΤΟΥΝΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΖΗΣΗ,ΓΙΑΝΑΝΑΤΟ,ΛΑΜΠΡΟΥ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΙΓΔΩΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΤΗΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΗΤΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΔΩ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΑΝΤΑΡΣ ΑΠΟ 1-1-15 ΕΩΣ 21-12-15 ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΔΙΕ ΕΚΤ ΕΥΡΩ.ΠΗΡΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ Κ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ 340.000€ Κ ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ.Κ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ Η ΑΝΝΑ ΜΠΑΡΜΠΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου