Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ VS ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ / ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ: Σίγουρα δεν παρέσυρες τον εισαγγελέα, αγαπητέ Χρήστο, όπως ούτε εμένα βέβαια
Έχετε απόλυτο δίκιο αγαπητέ φίλε Χρήστο, λέγοντας ότι καθείς «ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται και να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις των (ανωτάτων) Δικαστηρίων», εν τούτοις πρέπει να
επισημάνω ότι πρέπει να τηρούνται οι αποφάσεις αυτές αλλά όχι κατ’ επιλογή, καθώς υπάρχουν και νεότερες αποφάσεις που επιμελώς αποκρύπτετε.

Ακόμα να επισημάνω ότι δεν ισχυρίστηκα ότι θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τα ήδη επιληφθέντα πρόστιμα με την κατασκευή ΕΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, σίγουρα όμως θα βάλουμε τις βάσεις για να σταματήσουν να επιβάλλονται νέα.




Κάτι φυσικά που θα είχαμε αποφύγει αν μέχρι σήμερα, αντί να μηνύουμε υπουργούς και λοιπούς κρατικούς λειτουργούς και φορείς για τον κακό μας τον καιρό, κάναμε ενδοσκόπηση στα δικά μας λάθη.

Αγαπητέ φίλε αντί να πελαγοδρομείτε ανάμεσα σε ένα κυκεώνα εγγράφων και αποφάσεων, απλά δεχτείτε την πραγματικότητα.

Κανείς δεν θα δεχτεί τις δικές μας ακαθαρσίες, επειδή εσείς προσωπικά θέλετε να τις αποθέσετε στην αυλή του γείτονα.

Για να μη κουράσω όσους αντέχουν να διαβάζουν τα μακροσκελή κείμενα, ιδίως τα δικά σας με ένα σωρό παραπομπές δεξιά κι αριστερά.

Η αλήθεια δε επιτυγχάνεται απ’ τις παραπομπές, αλλά απ’ όσα ζει και καταλαβαίνει ο απλός πολίτης των δύο δήμων, που ταλαιπωρείται απ’ την ξεροκεφαλιά μιας στενόμυαλης ομαδούλας.

Και κάτι τελευταίο: ήδη φαίνεται ότι τελευταία προσεγγίζεται το θέμα ως προς την απορροή του τελικού επεξεργασμένου προϊόντος στη θάλασσα της Αρτέμιδας. Μάλιστα αντικρούοντας τη απόφαση εκροής πολύ μακριά και σε μεγάλο βάθος απ’ την ακτογραμμή, επισημαίνεται ότι όταν φυσάει Βοριάς θα μεταφέρεται το επεξεργασμένο προϊόν στη παραλία.

Ξεχνούν ή δεν γνωρίζουν όσοι ισχυρίζονται τα προαναφερθέντα, ότι τα θαλάσσια ρεύματα δεν επηρεάζονται απ’ τον άνεμο; Μήπως παραδειγματίζονται απ’ τα ζωντανά λύματα της περιοχής που πέφτουν στη παραλία, με αποτέλεσμα πολλές φορές όντως να μεταφέρονται τα επιπλέοντα σκ…α δίπλα στους λουόμενους, μετατρέποντας μια θαυμάσια παραλία σε οχετό;

ΥΓ. Απορίας άξιο γιατί δεν απαντήσατε στην ιστοσελίδα μου kirkinews.gr, αλλά το κάνατε στο FB του φίλου συναδέλφου Δ. Πνευματικάτου, που απλά αναδημοσίευσε το σχετικό άρθρο μου.

Έστω και κατόπιν εορτής ο αγαπητός μας Χρήστος Ποθουλάκης, αφού διέσπειρε την προσωπική απάντηση στο πρόσωπό μου στις διάφορες ιστοσελίδες και πολύ καλά έκανε για να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για το έωλο των επιχειρημάτων, την προώθησε και σε μας, αφού πρωτίστως απάντησε στην αναδημοσίευση του άρθρου μας στο FB του καλού φίλου και συναδέλφου Δημήτρη Πνευματικάτου κι όταν διάβασε την ανταπάντησή μας.

Δεν είχαμε την πρόθεση να δώσουμε περισσότερο χώρο και δημοσιότητα στον κ. Ποθουλάκη απ’ όση δικαιούται, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δημοσιεύουμε τις δύο απόψεις όπως έχουν αναρτηθεί στο FB κι όπως ίσως αναδημοσιευτούν σωστά από συνάδελφες ιστοσελίδες:
 Διαβάστε την απάντηση του Χρ.Ποθουλάκη στην οποία απαντάει η κα Ραγκούση: «Χρήστος Ποθουλάκης - Απάντηση στην Κυρία Ραγκούση»

απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ - www.kirkinews.gr


5 σχόλια:

  1. Αιρετός Συμπολίτευσης10 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:05 π.μ.

    Δυο γάϊδαροι τσακώνονταν σε ξενη αχυρώνα------
    Για να δούμε σε τι αποτέλεσμα θα οδηγηθούμε στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H κυρία Ραγκούση με συρραφή αυθαίρετων υποθέσεων και συμπερασμάτων και χωρίς να έχει να πει τίποτα για το θέμα υπερασπίζεται την καταστροφή του Ν.Ευβοικού ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ.
    Η κενολογία είναι ομολογία της σωστής λύσης της Ψυτάλλειας που με πολύ κόπο και θάρρος έχει τεκμηριώσει αδιάσειστα ο ΑΞΙΌΤΙΜΟΣ κ.Χρήστος Ποθουλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποστολος Περδικάκης10 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:26 μ.μ.

    Το πρώτο λόγο έχει το συμβούλιο Σπάτων Αρτέμιδος και καμία κ. Ραγκούση ή Πνευματικάτος.
    Μη προσπαθείτε να επηρεάσετε με τη μέθοδο του καπελώματος, αποφάσεις των οργάνων και της δικαιοσύνης.
    Λιγο υπομονή δε βλαπτει......
    Οι άστοχοι εκβιασμοί σας αλλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κα Ραγκούση, "( Ωκεανολόγος - Μετεωρολόγος )", η οποία μας ομιλεί περί ανέμων και υδάτων της περιοχής μας, μπορεί να μας εξηγήσει πως δημιουργήθηκαν οι αμμόλοφοι στην Αρτέμιδα και γεμίζουν άμμο οι δρόμοι και οι πλατείες της Αρτέμιδος όταν φυσάει? Γιατί λοιπόν να μη γεμίζουν και με "σκ...α", όταν αγωγός αποχέτευσης θα πέφτει στην θάλασσα του Αγ.Νικολάου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτο δεν θα απολογηθώ εγώ κ. Λούτσε... αλλά εκείνοι που έκλεψαν την άμμο υπό τα όματα των Σπατανέων( και συμμετοχή των σύμφωνα με μαρτυρίες) ανοικοδομώντας πολυόροφα παράνομα κτίσματα πάνω στον αιγιαλό.....Ρώτα να μάθεις αν δεν ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου