Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Φωτογραφίες: «Απόβαση» Ελλήνων στο Gstaad

Απόβαση Ελλήνων στο Gstaad έγινε τα φετινά Χριστούγεννα, με αφορμή ένα μεγάλο gala που διοργανώθηκε στην Ελβετία και συμμετείχαν 80 σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων. Εκεί βρέθηκε από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.
Το «The big pop up sale», όπως ονομάστηκε, διοργανώνεται από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου στο Gstaad και για πρώτη φορά τα lobbies των ξενοδοχείων «Gstaad Palace» και «Alpine Gstaad Palace» φιλοξενούν ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα στον χώρο της μόδας και του κοσμήματος, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα, βρέθηκε εκεί για να τραγουδήσει στο επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο στο “Alpine Gstaad Palace”. Και εκεί έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων οι: Τατιάνα Μπλάτνικ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η δισεκατομμυριούχος Ελληνοκύπρια Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη με τον σύζυγό της Νικόλα Λάσκαρη που είχαν παντρευτεί στην Τζιά το καλοκαίρι.Τρύφωνας Σαμαράς, Σήλια Κριθαριώτη, Υβόννη ΜπόσνιακΤρύφωνας Σαμαράς, Σήλια Κριθαριώτη
Με την Τατιάνα Μπλάτνικ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου