Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η " ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ " - ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΛΥΜΑΤΩΝ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Με απερίγραπτο κυνισμό συντελείται ένα Περιβαλλοντικό έγκλημα ολκής. Η Ανατολική ακτή της Αττικής και οι παραλίες που βρέχονται από τον πολύπαθο Ευβοϊκό ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη λυματολάσπη εκτεταμένων κοινοτήτων της Ανατολικής Αττικής.
Γιατί σ’ αυτό αποφάσισαν, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, να συμπράξουν με τις αποφάσεις τους τα Δημοτικά Συμβούλια Ραφήνας - Πικερμίου και Σπάτων - Αρτέμιδας, αποδεχόμενα την λύση Κέντρου Επεξεργασίας ΚΕΛ στη θέση Λακαθέλα Κήπι, ανατολικά του Αεροδρομίου, με εκβολή στο νότιο τμήμα της ακτής της Αρτέμιδας, τη Βραυρώνα. Κι αυτό, ύστερα από πολυετείς διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις και αποφάσεις των τοπικών φορέων και της αυτοδιοίκησης, που συγκλείναν όλες στην τεκμηριωμένα εφικτή και φθηνότερη λύση σύνδεσης με την Ψυττάλεια.




Τα ίδια νερά (γιατί άραγε?) θα δέχονται τον αγωγό του αεροδρομίου, τον αγωγό Παιανίας – Κορωπίου – Μαρκόπουλου, μέχρι και (από πού κι ως πού?) τη Σαρωνίδα (!!!)

Τις συνέπειες δε θα τις πληρώσουν μόνο οι κάτοικοι, αφού οι ακτές αυτές είναι η προσιτή διέξοδος για όλους μας στους καλοκαιρινούς καύσωνες.

Για την εξέλιξη αυτή, επιστρατεύτηκαν εκβιασμοί της τελευταίας στιγμής:
Α. H Ψυττάλεια αντέχει τον, έτσι κι αλλιώς, αναλογικά ασήμαντο όγκο λυμάτων, ΑΛΛΑ “κάποιες μετρήσεις έδειξαν μη διαχειρίσιμο ρυπαντικό φορτίο” από τις επί δεκαετίες ανεξέλεγκτα (από ποιους?) ρυπαίνουσες βιομηχανίες που προωθούν τα λύματά τους εκεί. Ακόμα και για νοσοκομειακά (!!!!) απόβλητα ακούσαμε. Κάποιες (!!!) μετρήσεις, ούτε μελέτες, ούτε τίποτα.

Β. ΑΛΛΑ θα χαθούν τα 100 εκατ. του ΕΣΠΑ, αν δεν χωροθετηθεί ΚΕΛ για την περιοχή μέχρι το τέλος του χρόνου, και μετά πού θα βρούμε χρήματα για το αποχετευτικό?

Γ. ΑΛΛΑ θα χρεοκοπήσουν οι Δήμοι, αφού απειλούνται με μετακύλιση των ΕΟΚικών προστίμων από 1/4/2016 στους Δήμους.

Δ. Το μισό λεκανοπέδιο αποχετεύεται ήδη στην Ψυττάλεια, ΑΛΛΑ θυμηθήκαμε, τον Δεκέμβρη του ‘15, να επινοήσουμε τον νεολογισμό της “αρχής της εγγύτητας”, αντί να βρεθεί μια ανάλογη λύση για την συνεχώς επεκτεινόμενη Ανατολική Αττική.

Ε. Να μη πούμε τίποτα για το ανεκδιήγητο ΑΛΛΑ των προαπαιτούμενων.
Αποκόβοντας, με την ανεστραμμένη, κοντόφθαλμη λογική και την αδράνεια τόσων κυβερνήσεων που πέρασαν, μια απ’ τις λιγοστές ανάσες των κατοίκων του λεκανοπεδίου, την πρόσβαση σε καθαρά νερά.

Είπαμε, σήμερα, να κάνουμε αυτά που μπορούμε, έχοντας βρεθεί με το πιστόλι στον κρόταφο. Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να πάρουν στο λαιμό τους τον κόσμο που θα υποστεί μια τέτοιας έκτασης οικολογική ζημιά?
Αυτή η όπως-όπως αναιτιολόγητη εξέλιξη, που σερβίρεται σαν τετελεσμένο γεγονός, μυρίζει μεθόδευση. Λέμε ΟΧΙ.

18 σχόλια:

  1. τωρα λοιπον ας φερουν και την χωματερη μιας και τη βρωμα την αντεχουμε και ακομη και την βυροδεψια
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΦΥΣΤΙΚΙΑ
    ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

    ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΔΗΜΟΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλαξατε το Π απο τα Σ'π'ατα
    με Κ
    μπραβο σας κυριοι συμβουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ....

    ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΜΗ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ψυττάλλεια δεν αντέχει άλλα λύματα. Το είπε η ειδικός Μαρία Λοϊζίδου του ΕΜΠ, που εξέτασε το θέμα. Σταματήστε να φανατίζετε τον κόσμο με αντιεπιστημονικές αρλούμπες για να κερδίζετε εκλογική πελατεία.
    Όλες οι γύρω περιοχές κάνουν αποχέτευση και βιολογικό και μόνο εμείς κολλήσαμε στους βόθρους του προηγούμενου αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λάσπη (ιλύς) που θα προέλθει από τα λύματα πρέπει να υποστεί διαχείριση και επεξεργασία με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Ο σκοπός της χώνευσης της λάσπης είναι η μείωση της οργανικής ύλης και των παθογόνων μικροοργανισμών. Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι επεξεργασίας της λάσπης είναι η αναερόβια χώνευση, η αερόβια χώνευση και η σύνθεση.
      Η αναερόβια χώνεψη είναι μια διαδικασία η οποία πραγματοποιείται με την απουσία οξυγόνου. Η διαδικασία μπορεί να είναι είτε θερμόφιλη χώνευση, στην οποία η λάσπη βρίσκεται υπό ζύμωση μέσα σε δεξαμενές σε θερμοκρασία 55° C. Ονομάζεται θερμόφιλη εξαιτίας των μικροοργανισμών που παίρνουν μέρος στην διαδικασία, οι οποίοι περιέχουν ένζυμα τα οποία λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτά τα ένζυμα έχουν μεγάλη σημασία σε πολλές εφαρμογές της βιοτεχνολογίας. Επίσης, η διαδικασία μπορεί να είναι είτε μεσόφιλη δηλαδή σε θερμοκρασία 36° C. Κατά την αναερόβια χώνευση παράγεται βιοαέριο με υψηλή περιεκτικότητα σε μεθάνιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θέρμανση των δεξαμενών καθώς και για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των εγκαταστάσεων. Σε μεγάλες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων μπορεί να παραχθεί περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεται για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της μονάδας. Τα πλεονεκτήματα της αναερόβιας διαδικασίας είναι η παραγωγή του μεθανίου και τα μειονεκτήματα είναι η μεγάλη χρονική περίοδος που χρειάζεται η διαδικασία (ως 30 ημέρες) καθώς και το υψηλό κόστος...
      και τώρα μανταλάκια για την μύτη..
      Η αεροβική χώνευση είναι μια βακτηριακή διαδικασία, η οποία λαμβάνει χώρα παρουσία οξυγόνου. Κάτω από αερόβιες συνθήκες, τα βακτήρια καταναλώνουν με γρήγορο ρυθμό την οργανική ύλη, μετατρέποντας την σε διοξείδιο του άνθρακα. Αφού η οργανική ύλη καταναλωθεί, τα βακτήρια πεθαίνουν και καταναλώνονται από άλλα βακτήρια. Τα πλεονεκτήματα της αερόβιας διαδικασίας είναι ότι πραγματοποιείται πολύ ταχύτερα, έχοντας έτσι μικρότερες κεφαλαιουχικές δαπάνες, δηλαδή αποδίδει περισσότερο. Το λειτουργικό κόστος, όμως, είναι πολύ μεγαλύτερο, εξαιτίας του ενεργειακού κόστους για τον αερισμό που χρειάζεται για την προσθήκη οξυγόνου στην διαδικασία...
      τώρα κατάλαβες τι ακριβώς ψήφισες..

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΛΥΜΑΤΑ Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...

      25 ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΒΓΑΖΕΙ Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΥΤΕ 5. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΔΕ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

      Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠ ΛΕΕΙ....ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΤΙ Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

      ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ....

      ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ 1.44

      Διαγραφή
  6. θα μας τρελανεις 'κολοτουμπα'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντύπωση προκάλεσε ότι στις τοποθετήσεις αλλά και στις απαντήσεις στον καταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε από ΔΣ η κ. Λοϊζίδου, ουδέποτε ανέφερε τις λέξεις «Πλατύ Χωράφι». Επίσης, τα μέλη της Επιτροπής που θα συνεργαστούν μαζί της και ορίστηκαν από το δήμαρχο κ. Μάρκου, -άγνωστα παραμένουν της Ρ-Π- είναι άτομα με γνωστές κάθετες θέσεις, «Όχι ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι». Άρα, αν για οποιοδήποτε λόγο και κάτω από επιστημονική τεκμηρίωση το συμπέρασμα της έρευνας θα είναι «Πλατύ Χωράφι», (το βλέπουμε απίθανο) και όχι Ψυτάλλεια, πως θα «περπατήσει» η άποψη αυτή από τους «φανατικούς»; Χαμένος λοιπόν ο χρόνος, χαμένα και τα 60 χιλιάρικα.

    Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του δήμαρχου κ. Δημήτρη Μάρκου, που κατά την άποψη μας ενισχύει την κατεύθυνση της μελέτης-έρευνας, παρόλες τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του. «Θέλουμε τη μελέτη-έρευνα να την χρησιμοποιήσουμε σαν ισχυρό διαπραγματευτικό μέσο. Να μην ξεχνάμε, τόνισε, ότι σπουδαίο ρόλο στην όλη διαδικασία παίζουν και τα ανταποδοτικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ , ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΚΕΛ ΚΑΘΕ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ...

    ΕΙΤΕ 3 ΒΑΘΜΙΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ
    ΧΑΜΟΛΙΑ. ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΛ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ) ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΚΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΛ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    Η " ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ " - ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΛΥΜΑΤΩΝ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    πηγή: anatakti.gr

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

    https://enotitasaronikou.wordpress.com/2013/08/01
    ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (VIDEO)

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    ΔΥΟ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΜΩΡΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ . ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ....

    1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

    2. ΠΙΕΣΕ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ . ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΛΟΓΩ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΤΗ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΘΩΤΟΣ ( Ο ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ , Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΠΑΝΕ).

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΟΥΒΑΡΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

    3. ΧΡΗΣΤΑΚΗ (ΠΡΩΗΝ) ΣΤΑ ΧΑΜΕ ΠΕΙ. ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.....
    Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

    4 ΑΜΑΛΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΚΕΛ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ.

    5.ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ Β ΠΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΡΑΦΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΕΛ ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΙΟ ΜΩΡΕ...?

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΥΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΟΝ ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΦΥΛΑΚΗ

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος είναι αξιόλογος και έξυπνος άνθρωπος αγωνίστηκε για την Ψυττάλεια όσο δεν πήγαινε άλλο να είστε σίγουροι οτι και τώρα θα κάνει το καλύτερο δυνατό

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΘΥΡΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΣΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΕΞΤΑΡΑΔΑΚΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΤΕΑΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΒΓΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ Κ ΦΕΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ.

      Διαγραφή
  9. ΤΙ ΒΟΥΛΕΤΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ νανο ΤΟΝ Κ@ΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΝΟ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΕΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα καρφί που το έριξαν στην μοιρασιά λέει οτι ο μητσαρας μαζι με τους κολλητους μαζυει πολλα λεφτα αν μπορεσει κ κανει το κελ εκει που του ειπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΜΕΝΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΚΑΙ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ(ΘΩΤΟΣ) ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΥΠΕΡ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΠΟΘΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝ ΣΩΡΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ...

    ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΚΑΙ......
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΙΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ.

    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.....

    ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΣΗΜΕΡΑ 23/12/15 ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΟΥΤΕ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ Κ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΡΕΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΣΧΟΛΑΣΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΣΥ ΡΕ ΣΙΣΥΦΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? Η ΣΕ ΦΟΒΗΣΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου