Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ανήλικη με «παρελθόν» πίσω από κλοπή με πλούσια λεία

Η ανήλικη Ελληνίδα είχε αφήσει πίσω της αρκετά ίχνη, όταν διέρρηξε μέρα- μεσημέρι το σπίτι μιας γυναίκας και άρπαξε από μέσα «ζεστά» μετρητά ύψους 6.000 ευρώ!
Παρά την μικρή της ηλικία, είχε πλούσιο παρελθόν στις... συλλήψεις μια 16χρονη κοπέλα  τα στοιχεία της οποίας ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα για μια διάρρηξη με ιδιαίτερα πλούσια λεία, η οποία είχε γίνει σε ένα σπίτι στην πόλη της Καβάλας στις 14 του περασμένου Οκτωβρίου!




Η ανήλικη Ελληνίδα είχε αφήσει πίσω της αρκετά ίχνη, όταν διέρρηξε μέρα- μεσημέρι το σπίτι μιας γυναίκας και άρπαξε από μέσα «ζεστά» μετρητά ύψους 6.000 ευρώ! Από αυτά, οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την διάρρηξη και να σχηματίσουν δικογραφία για κλοπή σε βάρος της 16χρονης, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. προσποιήθηκαν δύο 24χρονοι κι ένας 56χρονος για να ξαφρίσουν μια ηλικιωμένη στο Άργος, το απόγευμα της Τρίτης. Όσο ο ένας την απασχολούσε με μια υποτιθέμενη βλάβη, οι άλλοι δυο βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν όσα χρήματα είχε στο σπίτι και τα χρυσαφικά της! Ωστόσο, το θύμα αντιλήφθηκε γρήγορα την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν από άνδρες της Ασφάλειας και να συλληφθούν. Ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για απάτη και κλοπή.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου