Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Το Αυθαίρετο ΚΕΛ του Δ.Μάρκου - Συνεδρίαση Δ.Σ. 21/12/2015


Ομιλία του Δημάρχου για την νέα χωροθέτηση.






Συνέχεια ομιλίας του Δημάρχου. "Στο συγκεκριμένο σημείο θα υπήρχε η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση.

Τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου κ.Χρ.Μάρκου.  Απάντηση του Δημάρχου.


"Δεν υπάρχουν σπίτια δεν υπάρχει πρόβλημα..." - Δήμαρχος


Κα Ραφτοπούλου της Παράταξης ΑΝΑΣΣΑ. Ζητάει το λόγου που απορρίφθηκε η λύση Ψυττάλεια. - Απάντηση του Δημάρχου. Αναφέρθηκε στην αρχή της Εγγύτητας... Παραδέχεται και πάλι ότι πρόκειται για Πολιτική Απόφαση. Η κα Ραφτοπούλου συνέχισε: "Το Τοπικό Συμβούλιο της Αρτέμιδας αποφάσισαν "ΟΧΙ" στην χωροθέτηση στην Λακαθέλα και αποφάσισε Ψυττάλεια".


Διατύπωση θέσης του Πολυτεχνείου, που δεν είναι σε θέση να δώσουν στοιχεία για την μελέτη. Ξ μελέτη είναι στην αρχή και δεν έχει ολοκληρωθεί. Συνέχεια της κας Ραφτοπούλου. Παρέμβαση κ.Τυράκη προς Πολυτεχνείο.


Κόσμος: "Βάλτε Λουκέτο στον Δήμο και εμείς είμαστε μαζί σας" - Δήμαρχος "Απίστευτη μάχη, πόρτες κλειστές και δεν μπορεί να παρασύρει σε απόφαση του θα χρεοκοπήσει τον Δήμο."
Ερώτηση του κ. Πουλάκη γιατί έγινε δεύτερη συνεδρίαση στο Τοπικό Αρτέμιδος για το θέμα του ΚΕΛ και η απάντηση του Προέδρου, κ. Κατσή, ήταν ότι την Παρασκευή η απόφαση που πάρθηκε ήταν αποτέλεσμα της ερώτησης "προ ημερησίας" για το θέμα που είχε θέσει η Ομοσπονδία ενώ την Δευτέρα το θέμα το έφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και έτσι δεν άλλαξε τίποτα.
Ο Δήμαρχος απάντησε και για την συνάντηση στην περιφέρεια.


Δήμαρχος: "Ανέκαθεν ήμαστε υπέρ της λύσης Ψυττάλεια...εγώ διαχρονικά τούμπα δεν έχω κάνει ποτέ...Στις θέσεις μου είμαι διαχρονικά σταθερός...Έχω κάνει 6-7 έγγραφα για την λύση Ψυττάλεια δεν έχω λάβει καμία απολύτως απάντηση...


k.Μαρλαντής - Απάντηση Δημάρχου. Ερώτηση της κας Τσάκαλη και απάντηση του δημάρχου.


κα Τσάκαλη, "Νομιμοποιήστε να φέρνετε εντός διμήνου να φέρνετε το ίδιο θέμα για διαφορετικές αποφάσεις." Απάντηση Δημάρχου. Υπόλοιπες ερωτήσεις της κας Τσάκαλη.


Απάντηση του Δημάρχου στην κα Τσάκαλη.

Στην κάμερα ήταν ο κ.Νίκος Χατζηνικολάου

5 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.ΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπωσ η καρδια σασ ειαι στην τσεπη σασ?Ναι αγωνιστηκε σκληρα το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ο δ μαρκαου να αρπαξει λεφτα κ υποσχεσεις.Το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ εκανε δημοτικο συμβουλιο να του δωσουν ολοι την διαταγη να ζητησει ψυτταλεια κ πηγε το γιουσουφακι μολισ του ειπανε για τα κολπα κ οτι θα του κοψουν μισθο αρπαχτεσ το γιουσουφακι σκεφτηκε εγω τα λεφτα θελω και θα τα αρπαξω μονο καταστρεφοντασ τα παντα εγω ετσι και αλιος αλου μενω αλου κανω μπανια δεν πανε να γμθουν οι γυφτολουτσιοτες.Το εχει πη κ δημοσια το γιουσουφακι να μην με ξαναφισιτε αγω θα αρπαξω οτι μπορω τωρα κοροιδα.

      Διαγραφή
  4. μη τσιμπατε ρε κοροιδα και μη τσακωνεστε...

    1 η πειραικη ειναι ΧΑΒΟΥΖΑ και εχουν δικιο οι περαιωτες που δεν συμφωνουν.

    2. η λουτσα ειναι ΧΑΒΟΥΖΑ λογω αεροδρομιου.

    επομενως

    1 ειτε συνδεση με μαρκοπουλο, οπου οι εγκαταστασεις ειναι ετοιμες και πετυχαινουμε economies of scales(sic)

    2. ειτε χωροθετηση σε θεση που θα προτεινει ο δημος ραφηνας, που δεν εχει καμια επιβαρυση ουτε απο λυματα ουτε απο αεροδρομια.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    θελω τη λεντακη για γυναικα και το θωτο για κουμπαρο (και ας με λες μπεκρη μαααααατσ μουτσ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου