Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ξύπνησε και είδε το γείτονά της να τη βιάζει!

Μια 22χρονη Αγγλίδα, δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα της συνέβαινε, όταν αποφάσιζε να πάει στο σπίτι του γείτονά της για ένα απλό ποτό
Η 22χρονη Τζέσικα ΜακΝτόναλντ από το Νιούκαστλ, προειδοποίησε τις γυναίκες, να είναι πιο προσεκτικές, όσο αφορά στο ενδεχόμενο να τους επιτεθεί κάποιος με σκοπό να τις βιάσει. Όχι, η ΜακΝτόναλντ, δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε να ξεκινήσει τη συγκεκριμένη καμπάνια. Αντιθέτως, έπεσε για ύπνο στον καναπέ, ένα βράδυ, και ξύπνησε λίγο αργότερα, για να διαπιστώσει ότι ένας γείτονάς της τη βίαζε, ενώ τραβούσε την όλη πράξη σε βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο!




Η 22χρονη, ανύπαντρη μητέρα, είπε ότι ο 31χρονος Γκλεν Μιλς, ήταν φίλος και πως το επίμαχο βράδυ, πετάχτηκε στο διαμέρισμά του για «να τα πουν». Μετά από μερικά ποτά, την πήρε ο ύπνος στον καναπέ του σπιτιού του Μιλς και ξύπνησε λίγο αργότερα, για να διαπιστώσει ότι ήταν γυμνή και ο Μιλς βρισκόταν από πάνω της.

Η ΜακΝτόναλντ ισχυρίζεται ότι φώναξε και απαίτησε από τον Μιλς να σταματήσει όμως αυτός δεν άκουσε. Αντ' αυτού, πήρε το κινητό του κι άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο από το όλο σκηνικό. Τελικά κατάφερε να τον απωθήσει, έτρεξε πίσω στο διαμέρισμά της, απ' όπου και κάλεσε την αστυνομία.

Περιγράφοντας το σκηνικό, η ΜακΝτόναλντ είπε: «Ήμουν σε σοκ όταν τον είδα από πάνω μου. Ήξερα ότι έπρεπε να τον απωθήσω αλλά δεν μπορούσα καθώς ήταν μεγαλύτερος σε όγκο και πιο δυνατός από μένα. Μόλις τελείωσε, καθόταν εκεί σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Με έκανε να νιώθω αηδία. Αντιλήφθηκα ότι είχε χρησιμοποιηθεί το φλας του κινητού του και είπα στην αστυνομία να το ελέγξει. Μου είπαν ότι είχαν βρει τρία βίντεο».

Εν τέλει, ο Μιλς συνελήφθη και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη, ενώ υποχρεώθηκε να υπογράψει και στο μητρώο όσων διαπράττουν σεξουαλικά αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου