Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΤΑ Courier - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, στις 29.12.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 θα παραδώσει στoυς εκπροσώπους του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, στις κεντρικές
αποθήκες του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια ανθρωπιστικής δράσης για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Η παράδοση αφορά σε περίπου 700 κιβώτια ( τόνοι) ειδών πρώτης ανάγκης, όπως ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ.




Η ΕΛΤΑ Courier, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των προσφύγων και μεταναστών που συρρέουν κατά εκατοντάδες στην χώρα μας, έλαβε την πρωτοβουλία και οργάνωσε, από τις 7/12/15 έως και τις 21/12/15, τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στο δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά αλλά και τη μεταφορά αγαθών από όλα τα σημεία της χώρας για το σκοπό αυτό.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς, κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, κατορθώσαμε, με τις προσπάθειες και τον ενθουσιασμό των συμπολιτών μας και των εργαζομένων της Εταιρείας, να συγκεντρώσουμε, σε δύο μόλις εβδομάδες, περισσότερους από 10 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας υποστήριξαν και ευχόμαστε καλές Γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου