Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Μπαράζ ληστειών με Καλάσνικοφ μέσα σε μία ώρα σε τρία σούπερ μάρκετ της Αθήνας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των ληστών με τα Καλάσνικοφ που έκαναν διαδοχικές ληστείες σε σούπερ μάρκετ σε διάφορα σημεία της Αθήνας μέσα σε λιγότερο από μία ώρα
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τριών ατόμων τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ευθύνονται για τις ληστείες που έγιναν διαδοχικά σήμερα το απόγευμα σε δύο σούπερ μάρκετ των Βορείων Προαστείων της Αθήνας.




Το πρώτο χτύπημα έγινε στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στις 18.03 το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα, στις 18:11 τρεις δράστες, πιθανότατα μέλη της ίδιας συμμορίας, χτύπησαν το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην Λυκόβρυση. Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες διέφυγαν με τρεις μοτοσικλέτες ενώ στο δεύτερο χτύπημα στη Λυκόβρυση αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να φεύγουν με μία μοτοσικλέτα και ένα όχημα.


Το τρίτο χτύπημα που έγινε στις 18:28 έγινε και πάλι σε σούπερ μάρκετ της ίδιας εταιρίας, αυτή τη φορά στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, στην οποία συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία αφού άδειασαν όλα τα ταμεία αποχώρησαν από το σημείο πεζή!

Το ύψος του ποσού που έχει κλαπεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει, αστυνομικές δυνάμεις κάνουν εκτεταμένους ελέγχους σε όλα το Λεκανοπέδιο για τον εντοπισμό των υπόπτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου