Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι σεξουαλικές «απαιτήσεις» του Ωνάση και της Κάλλας σόκαραν ακόμα και την Μαντάμ Κλοντ!

Οι σεξουαλικές «απαιτήσεις» του Ωνάση και της Κάλλας σόκαραν ακόμα και την Μαντάμ Κλοντ!
«Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω», έχει αποκαλύψει η διάσημη πόρνη - Πελάτης και ο Τζον Κένεντι που ζητούσε μια πιο «καυτή» Τζάκι - Στο φως ορισμένα από τα «πικάντικα» μυστικά των ισχυρών
Χρήμα, δόξα, φιλοδοξία, ίντριγκα και σεξ. Πολύ σεξ και φαντασιώσεις... Πέρα από τη «χρυσόσκονη» που καλύπτει την παραμυθένια ζωή των ισχυρών ανθρώπων αυτού του πλανήτη, πάντα υπάρχουν σκοτεινές, ίσως και «βρώμικες» πτυχές από το βιβλίο των εμπειριών τους.




Στις ιστορίες που ξετυλίγουμε εδώ, βοηθά τέτοια μυστικά να έρθουν στην επιφάνεια ένας πολύ στενός φίλος της ιέρειας της πορνείας Μαντάμ Κλοντ, η οποία έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετών.

Ανάμεσα στο πελατολόγιο των ισχυρών της διάσημης Μαντάμ ήταν και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον οίκο ανοχής μαζί με την τότε σύντροφό του, Μαρία Κάλλας.

«Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω» είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η Μαντάμ Κλοντ, η θρυλική Γαλλίδα προαγωγός, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα φημιζόταν για την υψηλή πελατεία της.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», το σπίτι της Μαντάμ Κλοντ, είχε επισκεφθεί, όμως και ο Τζον Κένεντι, πρώτος σύζυγος της Τζάκι, η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι ο Κένεντι είχε ζητήσει μια κοπέλα που να μοιάζει στην Τζάκι αλλά να είναι πιο «καυτή».




Την πόρτα του σπιτιού της Μαντάμ Κλοντ είχαν περάσει πολλοί άλλοι πολιτικοί και VIP πελάτες.

Από τους πιο σταθερούς πελάτες ήταν ο Σάχης του Ιράν ο οποίος απαιτούσε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν «φρέσκες» Κλοντέτ σπίτι του. Φήμες θέλουν τακτικοί πελάτες να ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Μουαμάρ Καντάφι. Επίσης, επισκέπτονταν το σπίτι ο δισεκατομμυριούχος της FIAT Τζιάνι Ανιέλι. Λέγεται, μάλιστα, ότι μετά από ένα όργιο με Κλοντέτ, τις πήρες όλες μαζί και τις πήγε στην εκκλησία.

Η Μαντάμ Κλοντ ήταν, κατά το δημοσίευμα, μια «σκληρή» επαγγελματίας που από τις 20 κοπέλες που έβλεπε κάθε μήνα, επέλεγε μόνο μία! Πολλές από αυτές ήταν μοντέλα του επώνυμου οίκου «Christian Dior».

Της ζητούσε να βγάλουν τα ρούχα τους, κι αν αυτό για κάποια κοπέλα ήταν υπερβολικό ή τολμηρό, αμέσως ερχόταν και η απόρριψη...

Ένα άλλο δύσκολο τεστ ήταν και η τσάντα. Αν την άδειαζες και μέσα υπήρχε αταξία, ξεχνούσες απλά την καριέρα σου κοντά της!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ, αναφέρει ότι υπήρχε η φήμη, ότι  πολλά από τα κορίτσια της είχαν προσληφθεί από την CIA για να αναπτερώνουν το ηθικό των αντρών.

Όσο για τις τιμές; Το 1977 η τιμή ήταν περίπου στα 180 ευρώ για ένα απόγευμα, 370 για ένα βράδυ (20:00 με 02:00) και 600 ευρώ για μια ολόκληρη ημέρα. Οι τιμές για τα Σαββατοκύριακα για τα 400 κορίτσια του οίκου ήταν διαπραγματεύσιμες.


Είναι γεγονός ότι αρκετά από τα μυστικά της Μαντάμ Κλοντ βγήκαν παραδόξως στην επιφάνεια. Πολλά περισσότερα είναι εκείνα όμως, που η ιέρεια του σεξ πήρε μαζί της...

Ο άντρας που έχει «σπάσει» την σιωπή του και σήμερα εμείς, μπορούμε να διαβάζουμε τι συνέβαινε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες της Κλοντ, είναι ο Στιούαρτ Στάντιεμ. Στενός, φίλος «καρδιακός», γράφει το περιοδικό «Vanity Fair».

«Γνώρισα την Μαντάμ Κλοντ το 1981 στο Λος Αντζελες μέσω ενός παραγωγού», αποκαλύπτει.

«Ηταν λεπτεπίλεπτη και έτρωγε σαν ''πουλάκι''. Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, και έβαζε στο στόμα μόνο λεπτές φέτες από λεμόνι και τομάτα. Αριστοκράτισσα. Η γκαρνταρόμπα της είχε πάντα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια που δεν έβλεπες πουθενά στο Λος Αντζελες».

Και συνεχίζει: «Τρώγαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Εξιστορώντας τη ζωή της έμαθα ότι πριν γίνει πόρνη, πουλούσε το Ευαγγέλιο πόρτα-πόρτα. Δούλεψε και σαν πωλήτρια, αλλά ήταν τραγική. Τις έβρισκε όλες χοντρές! Σημαντικό να αναφέρω ότι όλοι οι πλούσιοι πελάτες της δεν πλήρωναν για το σεξ. Πλήρωναν για την εμπειρία..».

«Όσο η φήμη της μεγάλωνε, ενισχυόταν και το πορτοφόλι της. Και η διάσημη πελατεία της. Εκδότες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί... Θυμάμαι σε ένα πάρτι την Μπριζίτ Μπαρντό. Είχε έρθει μόνη της.Ετρωγε, επίσης συχνά και με την Τζόαν Κόλινς. Το ταλέντο της Κλοντ ήταν ότι μπορούσε να μεταμορφώσει κάθε κορίτσι σε όνειρο».

Η γαλλική Αντίσταση, τα τατουάζ και... η καταγωγή που την έστειλε στη φυλακή - Γιατί παντρεύτηκε έναν γκέι μπάρμαν!

Υπάρχουν πηγές που λένε ότι είχε και τατουάζ στο κορμί της. Δημοσιογράφοι που την γνώριζαν καλά ισχυρίζονται ότι είχε φυλακιστεί για τη πίστη της (ήταν Εβραία) και όχι για το ρόλο της στη Γαλλική Αντίσταση. Ο αριθμός της στη φυλακή ήταν 888.

Λέγεται δε, ότι στο παρελθόν είχε παντρευτεί έναν ομοφυλόφιλο μπάρμαν για να αποκτήσει την πράσινη κάρτα και να παραμείνει στην Αμερική. Επειδή ήταν γαλλίδα, προσπαθούσε με κόπο να σταθεί στην Αμερική και πολλοί εκδότες διχάζονταν για το πώς θα την παρουσιάσουν στο κοινό. «Όταν μετά από χρόνια κατέληξε στο Παρίσι, ήταν πολύ δύσκολο να την βρεις. Να σε δεχτεί», αποκαλύπτει ο Στάντιεμ.

Σιχαινόταν το σεξ: «Οι άντρες είναι πορτοφόλι, οι γυναίκες αντικείμενο του πόθου»

Ω,ναι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η ιέρεια του σεξ κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, λίγο μετά τα 40 της και αναφώνησε:«Απορώ πώς οι άνθρωποι μετά τα 40 κάνουν σεξ. «Είναι γεγονός ότι δεν του είχε και μεγάλη αδυναμία», έλεγαν στενοί της φίλοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι ζήλευε τις κοπέλες της, γιατί δεν μπορούσε να τις φτάσει σε ομορφιά.

Στα νιάτα της δεν ήταν πολύ όμορφη. «Είχε μεγάλη μύτη και άσχημα δόντια. Ενας βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός έκανε θαύματα. Στο μόνο που είπε όχι ήταν στην αυξητική στήθους», λένε «κακές γλώσσες».

Οι τσάντες Louis Vuitton, τα Yves Saint Laurent ρούχα και τα Cartier ρολόγια

Η Μαντάμ Κλοντ λάτρευε την εξωτερική εμφάνιση και την περιποίηση. Ντυνόταν πάντα από τους πιο διάσημους και ακριβούς οίκους. «Είχε αδυναμία στις τσάντες Louis Vuitton, τα Yves Saint Laurent ρούχα, τα κοσμήματα Winston και τα Cartier ρολόγια. Α, και είπαμε τους πλαστικούς», λέει ο φίλος της και καταλήγει.

«Η Μαντάμ Κλοντ ήταν ένας θρύλος, ένας μύθος. Ηταν σαν να γνώριζες τον Αλ Καπόνε!!!Κάποια στιγμή το 1985 χάσαμε επαφή, γιατί είχε μπλεξίματα με τις γαλλικές αρχές. Αλλά δεν άργησε, πιστέψτε με, να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Τα χρόνια πέρασαν και έμαθα ότι η Κλοντ ζει και βασιλεύει στα 91 της χρόνια. Τα μάζεψα γρήγορα, δίχως δεύτερη σκέψη, και πήγα να την βρω. Μιλούσαμε επί ώρες... Τι να πεις για 60 χρόνια μέσα σε λίγες ώρες. Το συμπέρασμά μου είναι ότι το μεγαλύτερο μυστικό που δεν έχουμε μάθει και δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ, είναι η ίδια η Mαντάμ. Η πολυσχιδής προσωπικότητά της. Αυτή ήταν το Μυστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου