Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Σπάτα, Άρτεμις - Ένα απλό "ΌΧΙ" δεν είναι αρκετό

Πρώτη Δημοσίευση: 20.12.2015
Σπάτα, Άρτεμις - Ένα απλό "ΌΧΙ" δεν είναι αρκετό
Τη Δευτέρα (21.12.2015), στο Δημοτικό Συμβούλιο, συζητείται για πολλοστή φορά το θέμα της αποχέτευσης του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος. Ένα θέμα που έπρεπε να είχε λήξει εδώ και πάρα πολλά
χρόνια, από την εποχή που κατασκευάστηκε το μεγάλο ΚΕΛ Αττικής στην Ψυτάλλεια. Αλλά βλέπετε, μιλάμε για ένα δήμο του οποίο ο πληθυσμός είχε μια ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια και του οποίου η μεγαλύτερη έκταση είναι χωρίς εφαρμογή σχεδίου πόλεως -παράγοντας που τον κρατάει υποβαθμισμένο. Την ιστορία του αποχετευτικού τη  γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.




Την Δευτέρα, λοιπόν, όλοι εμείς που είμαστε γνώστες του θέματος και έχουμε ο καθένας μας και από ένα προσωπικό ΚΕΛ στην  αυλή του, πρέπει επιτέλους να απαιτήσουμε να λυθεί μια και καλή το καυτό αυτό θέμα με μια λύση που θα μας γλυτώσει από τους βόθρους αλλά και από τα δυσβάσταχτα πρόστιμα με τα οποία μας απειλούν οι επίδοξοι κερδοσκόποι. Αυτός είναι κι ο λόγος που πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι ισσοροπείες έχουν αλλάξει. Ο Δημήτρης Μάρκου με τις παρατάξεις του Χρήστου Μάρκου, της Λίας Ντελάκη, τον Γερακόπουλο και τον Δάρδαλη θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία για την δημιουργία του ΚΕΛ. Στην παράταξή του Δ.Μάρκου, όμως, υπάρχουν και Δημοτικοί Σύμβουλοι που στο παρελθόν ήταν πολέμιοι του ΚΕΛ και ισχυροί υποστηριχτές της λύσης Ψυτάλλεια. Το γεγονός ότι εξασφαλίζει την πλειοψηφία για το ΚΕΛ επιτρέπει σε αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους του να ψηφίσουν μεν "ΟΧΙ" για να εξευμενίσουν τα πνεύματα του κόσμου και να μην φάνε πάρα πολύ ξύλο, αλλά θα παραμείνουν στην παράταξη-συμμορία του Δημήτρη Μάρκου και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια που τους εξασφαλίζουν οι θέσεις τους. 
Όποιος, λοιπόν, θέλει να ψηφίσει "ΟΧΙ" θα πρέπει παράλληλα να δηλώνει και την αποχώρηση από την παράταξη του Δημήτρη Μάρκου. Δεν πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε "ψεύτες" δημοτικούς σύμβουλους που μας άρπαξαν την ψήφο να μας ξαναγελάσουν με την δικαιολογία: «Εγώ ψήφισα "ΟΧΙ" τι άλλο να κάνω;» Αν θέλουν να κυκλοφορούν στον δήμο ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και να διαχωρίσουν επίσημα και γραπτά τη θέση τους από την παράταξη που ψηφίζει "ΝΑΙ" στο ΚΕΛ. 
Αύριο θα συντελεστεί ένα πολύ καλά οργανωμένο έγκλημα με πολλούς συμμετέχοντες! Πρέπει να ξεχωρίσουν ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι είναι εναντίον μας και ολόκληρου του τόπου.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΕΛ.

12 σχόλια:

  1. Τα περί προστίμων αφορούν μόνο Κράτος και Περιφέρεια και χρησιμοποιούνται δόλια για να εκβιάσουν ή να δικαιολογήσουν μεταστροφές τεκμηριωμένων και σωστών θέσεων.Μόνη δυνατή και σωστή λύση είναι η Ψυτάλλεια και η μόνη που μπορεί να υλοποιηθεί σύντομα καινα λειτουργήσει.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν έχει κανένα μέλλον ανεξάρτητα από προθέσεις και δεν περνάει στις κοινοτικές υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ "ΣΙΣΥΦΟΣ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ.ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΤΣΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΣ Η ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑ ΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ? ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? ΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΛΙΑΣ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ? Η Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ? ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χοχοχο αυτός ο γερογιατρός που πούλησε το γήπεδο τι έγινε? πέθανε? και δεν βγαίνει να πεί τα ψέμματα που έλεγε όταν ήταν με τον Κατσαλίρο.Ρεεεε λίγο ντροπή δέν έχουν άρα πρέπει να φάνε πολύ ξύλο πάρα πολύατελείωτο να τους κλειδώσουμε στα σπίτια τους μέχρι να πεθάνουν η να χαρίσουν την κλεμμένη περιουσία τους στον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ..ΣΤΑ ΚΑΦΕ
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ
    ΚΑΙ Κ Ε Λ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η Π Α Λ Λ Η Ν Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω που νομιζα , με μητσο αρχηγο , τα σκατα ειναι εξασφαλισμενα στη πειραικη να τα φανε οι μαπες οι κερατσινιωτες τωρα τι καμω?

    βουρ στο δρομο κοροιδα τα σκατα να πανε κορωπι και αμα θετε ξαναψηφιστε θωτο, μητσο και χρηθτο (πουθουλακη οχι τον αλλον , αυτος ειπαμε θα εφερνε καθαρισμο 4 γενιας που θα ποτιζε ντοματες , θα επλενε ρουχα , θα ραντιζε κουνουπια, και θα επερνε και λεφτα....)

    κοροιδα ε κοροιδα , εστω και τωρα ολοι φουλ στο δρομο για κορωπι. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΝΙΚΟΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα το κόμμα θα σε φάει
      ..εάν δεν ξυπνήσεις απο το κώμα

      Διαγραφή
    2. σκατα στα μουτρα σου που
      θα μιλησεις εσυ για ΤΟ κομμα (ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΕ)

      Διαγραφή
    3. αυτό ακριβώς...για να ξέρουμε ποιοί θα τα χρεωθούν

      Διαγραφή
  6. Είσατε ΟΛΟΙ απαίσιοι.Ο ΜητσοΜάρκου αν και είναι 47χρονων ηλικιακά ζεί στο 1960 που ένα ΚΕΛ να αναταβεύη τα λύμματα ήταν τρομρά πρωτοπορικό έργο.Είναι τόσο βλάκας και καθυστερημένος σε όλα που δέν νομίζω να έχει τόσο μυαλό να σκεφτεί τόσα έξυπνα πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα 47 χρονών ειναι μόνο ούτε την εφηβεία του δεν πέρασε μην τον πιέζεται αλλο θα πάθει εγκεφαλικό και θα έχεται το κρίμα οτι σκοτώσαται εναν μωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΕΛ ?
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΣΤΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ. ΥΨΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου