Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Αλλεπάλληλες συλλήψεις για κλοπές κινητών

Ένας 28χρονος μόλις αποφυλακίστηκε για τις... γιορτές, «τρύπωσε» σε σπίτι. Μόλις την παραμονή των Χριστουγέννων έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας σεσημασμένος
νεαρός, όταν τρύπωσε σε μια αποθήκη στον Ορχομενό Βοιωτίας και έκλεψε ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία. Μόλις αφέθηκε ελεύθερος λόγω… εορτών, ξημερώνοντας Χριστούγεννα, τρύπωσε και σε ένα σπίτι!




Ο 28χρονος δράστης, που έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, μπήκε στην κατοικία ενός αλλοδαπού και άρπαξε δύο κινητά. Όμως, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Στον κοινόχρηστο χώρο ενός εστιατορίου στη Χαλκίδα ξάφρισαν μια νεαρή Ελληνίδα ένας 36χρονος Αλβανός και ένας 50χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι της έκλεψαν ένα κινητό και μία χρυσή αλυσίδα κατά την διάρκεια του χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν! Όμως, η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι συνέχισαν την γιορτή στα… κρατητήρια!

*** Σε ένα κατάστημα στον Πολύγυρο μπήκε παριστάνοντας την πελάτισσα μια 36χρονη και ξάφρισε ένα κινητό τηλέφωνο. Ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε την κλοπή και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι συνέλαβαν την δράστιδα. Πάνω της βρήκαν το κλεμμένο κινητό, αλλά και τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή.

Μάνος Τσαγκαράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου