Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Η δικαστική διαμάχη για τη περιουσία τους

Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα, θα εμπλακεί σε νέες δικαστικές μάχες,
που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά το κοινό βίο τους- Τότε θα κριθεί και η τύχη, της περίφημης βίλας στα Μελίσσια




Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους. Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρια παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso,  θα εμπλακεί - μέσα στο 2016- σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά το κοινό βίο τους. Τότε θα κριθεί και η τύχη, της περίφημης βίλα στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει -δια της νομικής οδού- το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Στη -48 σελίδων- αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1, ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438, 90 ευρώ καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να ανεβάσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή – απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου