Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Η «βασίλισσα του σπιτιού» και πώς μια σφουγγαρίστρα την έκανε εκατομμυριούχο

Η Τζόι Μανγκάνο είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες στην ιστορία και εφευρέτρια της «miracle mop», της σφουγγαρίστρας που στύβεται μόνη της και διευκολύνει κάθε δραστήρια νοικοκυρά!
Έχει τρία παιδιά τους Christie, Bobby, Jackie και την εταιρεία της «Ingenious Designs» της οποίας είναι ιδρυτής και πρόεδρος καθώς και ένα παλάτι 40.000 τετραγωνικών ποδιών με 13 μπάνια.





Τα φετινά Χριστούγεννα την βρίσκουν πολύ ευτυχισμένη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα είναι η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ που λέγεται «Joy» και είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία της. Την Μανγκάνο υποδύεται η Τζένιφερ Λόρενς και πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.



Ακόμα, στις 9 Ιανουαρίου, η Μανγκάνο θα κυκλοφορήσει μια συλλογή των προϊόντων της στα Target, Macy και Bed Bath & Beyond.

Για πρώτη φορά, οι αγοραστές στα καταστήματα θα είναι σε θέση να πάρουν στα χέρια τους το My Little Steamer, ένα φορητό σίδερο, το Better Beauty Kit, ένα σετ ομορφιάς, το Memory Cloud Pillow, ένα πρωτοποριακό μαξιλάρι και άλλα πολλά. Ακόμα, θα βρουν τις βελούδινες κρεμάστρες , το best-seller προϊόν της (που γέννησε χιλιάδες μιμητές) καθώς και την επανασχεδιασμένη σφουγγαρίστρα Miracle Mop, το προϊόν που την έκανε διάσημη και πάμπλουτη σχεδόν πριν από 25 χρόνια.



Η Μανγκάνο έδειξε για πρώτη φορά την σφουγγαρίστρα-θαύμα το 1992. Εκείνη την εποχή, ήταν μια ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών από το Long Island, που προσπαθούσε σκληρά να στηρίξει την οικογένειά της. Αυτή και ο σύζυγός Τoni Miranne είχαν πάρει διαζύγιο και εκείνη έμεινε με ένα μεγάλο χρέος για τη χρηματοδότηση της πρωτότυπης, αναδιπλούμενης σφουγγαρίστρας, με περιστρεφόμενο χερούλι για να αποστραγγίζει το νερό και ένα κεφάλι φτιαγμένο από βαμβάκι.



Η πώληση προϊόντων από την τηλεόραση ήταν ακόμα αρκετά νέα και επικίνδυνη, αλλά η Μανγκάνο χρειαζόταν διαφήμιση. Οι πωλήσεις ήταν μέτριες, μέχρι να της επιτραπεί να βγει στον αέρα και να διαφημίσει την σφουγγαρίστρα. Στην πρώτα 20 λεπτά, πούλησε 18.000 σφουγγαρίστρες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου