Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για iPad του 2015

Μεταξύ του iOS 9 και του ολοκαίνουργιου iPad Pro, τα tablets της Apple είχαν σημαντικές ενημερώσεις αυτή τη χρονιά.
Αν σας έκαναν φέτος δώρο iPad φέτος ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φοβερές εφαρμογές που κυκλοφόρησαν το 2015.




Adobe Slate


Αν ποτέ θέλατε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας σε website, το Adobe Slate είναι η πιο απλή και κομψή λύση που έχουμε δει. Η storytelling εφαρμογή σας βοηθάει να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε web-based ιστορίες που συνδυάζουν τις φωτογραφίες σας και κείμενο με τα layouts της εφαρμογής για να δημιουργήσουν όμορφα micro-sites.

Airbnb


Το διάσημο site κυκλοφόρησε και εφαρμογή αποκλειστικά για iPad που προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με αυτή των smartphones αλλά με design που δίνει έμφαση στις πολλές φωτογραφίες της υπηρεσίας.

Duet Display


Το Duet Display σας επιτρέπει να μετατρέψετε το iPad σας σε δεύτερη οθόνη για το laptop σας είτε χρησιμοποιείτε Mac είτε Windows. Κι ακόμα καλύτερα είναι γρήγορο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διάφορες ρυθμίσεις οθόνης, απλά συνδέεστε και ξεκινάτε.

Enlight


Ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές φωτογραφιών που είδαμε φέτος. Το Enlight κάνει τα πάντα από απλή επεξεργασία μέχρι προηγμένα ειδικά εφέ, όμορφα φίλτρα και καλλιτεχνικά illustrations. Το non-destructive editing της εφαρμογής σας επιτρέπει να γυρνάτε όποτε θέλετε στην προηγούμενη εκδοχή κι ακόμα καλύτερα μπορείτε να δουλέψετε με εικόνες υψηλής ανάλυσης χωρίς να χαλάσει η ποιότητα.

Forge


Κατά ένα μέρος τετράδιο σκίτσων και από ένα άλλο storyboard. To Forge αποτελείται από διάφορα walls με επιμέρους σκίτσα, φωτογραφίες και σημειώσεις που επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο έργο. Σχεδιασμένο για γρήγορη και δημιουργική σκέψη!

HBO Now


Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το HBO έδωσε επιτέλους τη δυνατότητα να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές χωρίς συνδρομή. Η εφαρμογή έχει όλα επεισόδια του Silicon Valley, του Game of Thrones, του Wire και όλων των υπόλοιπων σειρών του καναλιού.

Khan Academy


H Khan Academy έφερε την εφαρμογή της η οποία υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για οποιοδήποτε θέμα. Η έκδοση για tablets έχει κάποιες νέες χρήσιμες λειτουργίες όπως ένα scratchpad με το οποίο μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις όταν παρακολουθείτε κάποιο βίντεο.

LiquidText


Αν διαβάζετε πολλά PDF στο iPad σας τότε το LiquidText είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε και να χειριστείτε έγγραφα όπως θα κάνατε με ένα φυσικό βιβλίο. Μπορείτε να υπογραμμίσετε ότι θέλετε και να βγάλετε κάποια τμήματα ως χωριστές σημειώσεις με link που σας οδηγεί εκεί που ήταν αρχικά. Επίσης μπορείτε να προβάλλετε δύο σελίδες δίπλα δίπλα ακόμα κι αν δεν είναι δίπλα στο αρχικό κείμενο.

Tweetbot 4


Αν είστε φανατικός του Twitter τότε το Tweetbot θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε να μην βλέπετε νέα από users που δε θέλετε ή θέματα που δε θέλετε και σας δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίστε το timeline σε όλες τις συσκευές σας. Η έκδοση για iPad έχει προσαρμοσμένη στήλη για multitasking και night mode για νυχτερινή ανάγνωση.

uMake


Μια από τις πρώτες εφαρμογές που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά για iPads. To uMake σας επιτρέπει να κάνετε σκίτσα σε 3D αναδεικνύοντας το επαγγελματικό επίπεδο των tablets της Apple.

www.secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου