Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ: «Φτάνουν πια οι βαριές βιομηχανίες στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ»

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! (Πρώτη Δημοσίευση: 6.2.14)
ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
ΚΕΛ, μία πιπίλα που αναμασιέται από το 1998 με τα ίδια επιχειρήματα τους ίδιους εκβιασμούς και τα ίδια τερτίπια εκ μέρους της πολιτείας. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες που
κόπτονται τόσο για τη υγεία των πόλεών μας τον εκσυγχρονισμό και τον πολιτισμό, 
Πόσο ενδιαφέρθηκαν όλα αυτά τα χρόνια για τον περιβαλλοντολογικό βιασμό που δεχόμεθα από το αεροδρόμιο? 
Ποιός έλεγξε τον Βιολογικό καθαρισμό του Αεροδρομίου? Και όταν ελέγχτηκε μία και μοναδική φορά έγινε από ιδιώτες με αποτελέσματα καταπέλτη για τις αστοχίες και την κακή λειτουργία του. 




Ποιός μέχρι σήμερα έχει ελέγξει, ως είναι υποχρεωμένος, να μας δώσει τα αποτελέσματα της καλής ή κακής λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού του αεροδρομίου? 
Ποιος έλεγξε αν το αεροδρόμιο λειτουργεί σωστά και τι ατμοσφαιρική μόλυνση προκαλεί? 
Ποιος έλεγξε εάν λειτουργεί με τους διεθνείς κανονισμούς? 
Κανείς, η Περιφέρεια και ο εκπρόσωπος αυτής ανακοινώνει νέα έργα και κόπτεται για αυτά χωρίς να μας εξηγεί, χωρίς να μας φέρνει μελέτες, χωρίς να μας αιτιολογεί γιατί πρέπει να γίνει έτσι και όχι αλλιώς. 
 Φτάνουν πια οι βαριές βιομηχανίες στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. 
Ας κάνει το εκλογικό του αγώνα χωρίς να μας χρησιμοποιεί ως επιχείρημα. Όλοι όσοι πέρασαν από αυτές τις θέσεις της πολιτείας χρησιμοποιούν μια παλιά μελέτη και πιπιλίζουν τα ίδια και τα ίδια. 
Κανείς δεν μελέτησε, κανείς δεν ζήτησε να ακούσει την αντίθετη άποψη ολοκληρωμένα, όλα στο πόδι χωρίς προγραμματισμό και πραγματικό ενδιαφέρον απλά να κόψουμε την κορδέλα και να βγούμε στα κανάλια… 16 χρόνια μια ίδια μελέτη καμία εναλλακτική πρόταση. 
Μέσα σε αυτά τα 16 χρόνια η επιστήμη έχει κάνει θαύματα αλλά η Περιφέρεια μένει στα ίδια λες και έμεινε εκεί στην παλιά και αραχνιασμένη μελέτη ξεχασμένη από τα χρόνια. Βαρεθήκαμε κουραστήκαμε να βλέπουμε το ίδιο έργο στην ίδια σκηνή με τους ίδιους καλλιτέχνες……. 
Αλλά δεν κουραστήκαμε και δεν βαρεθήκαμε να ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και να τον προασπίζουμε όπως πρέπει και όταν πρέπει!!! 
Θέλουμε μία λύση που να μην μας βιάζει περιβαλλοντολογικά και θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η ενασχόληση της Περιφέρειας, η εύρεση άλλης λύσης αντί των <τσιτάτων> στις κάμερες και στις εφημερίδες. 
Η φωτογένεια των διοικούντων δεν μας τυφλώνει όπως και οι εύηχες λέξεις δεν μας πείθουν. 
ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ .ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 100.000 - 200.000μετρων. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΟΩ.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xa xa τα ιδια λεει σημερα??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο βιολογικός καθαρισμός είναι βαριά βιομηχανία, ο παραγωγός είναι ο πισινός μας.
    Φτάνει πια με τους πολιτικάντηδες που κάνουν καριέρα με την οπισθοδρόμηση του τόπου μας. Πρέπει να φτιαχτεί αποχέτευση τώρα, και να βάλουμε την κα Ζήση να πληρώσει τα πρόστιμα μαζί με την παράταξη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...πραγματι η ηλιθιοτητα σ'αυτον τον τοπο ΔΕΝ εχει ορια!!!!εκτος αν οι παραπανω σχολιαστες δεν ειναι κατοικοι της περιοχης οποτε δικαιολογημενα...αερολογουν!Εδω ομως ,που ηδη ''πληρωνουμε'' ακριβα την γειτνιαση με ενα κακοσχεδιασμενο μεγαααλο εργο (θυμαστε τις ολοσελιδες διαφημησεις για το μεγαλυτερο και πιο συγχρονο αεροδρομιο;;;που συντομα αποδειχτηκε ενα ...προκατ ,περιφεριακο !!!!)ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ ΜΕ!!!!κι ετσι ανακαλυψαμε οτι την ωρα που στην Ευρωπη οι βιολογικοι πραγματι συντελουν στην αναβαθμιση μιας περιοχης και στην επιλυση ενος απο τα πλεον συγχρονα τεραστια προβληματα των αστικων περιοχων....εδω, ως συνηθως ,ετοιμαζονται να ''ξεσκαρταρουν'' το μπαγιατικο,παρωχημενο ''εμπορευμα ''δηλαδη εναν δευτεροβαθμιο βιολογικο καθαρισμο με ...πιθανοτητες μελλοντικης βελτιωσης στο πολυυυυυ απωτερο μελλον που ουτε στην ταλαιπωρη Ουγκαντα δεν θα τολμουσαν να βαλουν!Ε! ΟΧΙ λοιπον !!!αρκετα !!!!θελουμε να σωθει ο τοπος μας και η κολυμβητικη θαλασσα μας!κι οσοι....κοπρολαγνοι διαφωνουν ας μας κανουν την χαρη να μετοικοισουν εν Ψυτταλεια.....τους περιμενουν ανυπομονα Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ μαζι με την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!Καλημερα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που οι τρομολάγνοι είστε πανέξυπνοι, και προωθείτε το λόμπι των βοθρατζήδων τόσα χρόνια, που εμποδίζετε να γίνει η αποχέτευση.
    Βλάκες και στο Μαρκόπουλο, βλάκες και στο Κορωπί, βλάκες και στο Μαραθώνα που θα κάνουν βιολογικούς καθαρισμούς.
    Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε βοθρατζίδικα το καταλαβαίνετε; Μήπως εσείς δεν μένετε Σπάτα και κάνετε αντίσταση με τις τσέπες μας;
    Ή έχετε χωραφάκια στο Πλατύ Χωράφι μαζί με την Αμαλία Τόκα της Ραφήνας;
    Οπισθοδρομικοί και κοπρολάγνοι είσαστε εσείς που θέλετε τα σκατά σας στον υδροφόρο ορίζοντα, και στη θάλασσα που καταλήγουν από τους βόθρους της Λούτσας.
    Αμόρφωτα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μορφωμενε ανθρωπακο
      1) με τα ΚΕΛ παλι στην θαλασσα θακαταληγουν.!
      2)στους δημους που αναγερεις ακομη δεν λειτουρει ΚΕΛ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΖΕΣ
      3)αν σου αρεσουν τοσο πολυ τα ΚΕΛ κανε ενα σπιτι σου να σου μεινει και το ..αρωμα!!
      αυτα για αρχη ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ

      Διαγραφή
  6. Μην αφιονίζεστε όταν σας λένε κάτι για ΚΕΛ όσο δεν προχωράει η λύση της Ψυττάλειας υποχρεωτικά θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΣΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΕΧΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου