Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ!!! Καταστροφική Εναλλακτική λύση του ΚΕΛ

Πρώτη Δημοσίευση: 15/12/2015
11/12/2015 γράφει η σφραγίδα...που δεν φαίνεται...
Όπως σας είχα πει και προβλέψει ο Δημήτρης Μάρκου προσπάθησε να εκλεγεί και εξελέγη δήμαρχος με μοναδικό στόχο να γλυτώσει την προσωπική του ανεργία. 
Μετά από 18 μήνες πλήρους ανυπαρξίας και καταστροφής των πάντων, μετά την εκλογή του με το παραπλανητικό σύνθημα/υπόσχεση "ΟΧΙ ΚΕΛ - ΣΥΝΔΕΣΗ με ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ" συνυπογράφει την χωροθέτηση ΚΕΛ και μάλιστα στην Αρτέμιδα εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη υποβάθμιση και καταστροφή της.




Είχαμε εξηγήσει τους λόγους που πρότεινε την πολυέξοδη ανάθεση για το Αποχετευτικό στο ΕΜΠ. Πριν από 15 μέρες έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα για ψήφιση «Λήψη απόφασης για τη διαχείριση αστικών λυμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με σύνδεση στις ΕΕΛ Ψυττάλειας και διαβίβαση των στοιχείων και αποφάσεων του Δήμου μας έως 2.12.2015 στις αρμόδιες αρχές» και πήρε πλειοψηφική απόφαση. Τελικά τι την ήθελε;Έφερε ΚΕΛ! Δεν αγωνίζεται πλέον για την σύνδεση με την Ψυτάλλεια! Μήπως δεν ασχολήθηκε ποτέ!
Ψάχνει δικαιολογία και τρόπο να μας φέρει μαλακά την λύση για υλοποίηση του ΚΕΛ αποσπώντας την προσοχή μας με αλλαγή της χωροθέτησης; 
Μα αυτή η λύση είναι πιο εξοργιστική από την προηγούμενη.
Δυστυχώς αποδείχθηκα αληθινός όταν σας έλεγα, ακόμη πριν τις εκλογές, να μην τον εμπιστεύεστε και πέσατε όλοι να με φάτε. 
Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει να βγω αληθινός. Με πληγώνει το πλιάτσικο που συμβαίνει στον τόπο μας και με γεμίζει απογοήτευση ο κοντόφθαλμος και ωφελιμιστικός τρόπος διαχείρισης, από έναν ξένο, τόσο σοβαρών θεμάτων που υποθηκεύουν το μέλλον του τόπου.
Τον άλλο Δήμαρχο τον διώξαμε γιατί έλεγε ΚΕΛ. Αυτόν τον εκλέξαμε γιατί είπε Ψυτάλλεια.

Πόση ζημιά θα κάνει ακόμη στον τόπο;
ΠΡΟΣ:
Υπ.ΥΠΕΚΑ κ.Τσιρώνη, Υπ.Εσωτερικών κ.Κουρουμπλή και Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου.
Κοιν: Γ.Γ.Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ.Ευ.Καπετάνιο και Βουλευτή Σύριζα κ.Πάντζα Γεώργιο.

ΘΕΜΑ: Εναλλακτική Πρόταση Χωροθέτησης για την επίλυση του αποχετευτικού των Δήμων Σπάτων-Αρτέμιδος & Ραφήνας-Πικερμίου

             Σας προτείνουμε εναλλακτική θέση χωροθέτησης στην θέση Λακαθέλα - Κήπι (Συν.Χάρτης) η οποία βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, όπως και η εκβολή του αγωγού, για το ΚΕΛ που αφορά του Δήμους Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου. Πρόταση η  οποία είναι διαχειρίσιμη υπέρ του δημόσιου συμφέροντος και του περιβάλλοντος και θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από την τοπική κοινωνία. Παράλληλα δημιουργεί προοπτική για την μελλοντική σύνδεση και νέων περιοχών της Δ.Ε. Αρτέμιδας εφόσον ολοκληρωθούν οι πράξεις εφαρμογής.

Υπογράφουν οι Δήμαρχοι των δύο Δήμων, Σπάτων-Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου και Ραφήνας-Πικερμίου, Βασίλης Πιστικίδης.

3 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?Ο ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΚΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΕΛ.ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΕΛ ΑΛΛΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΟΝΟΜΑ ΧΟΝΤΡΗ Κ ΚΕΛ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚ.... ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ Η "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ; TI ΦΤΑΙΕΙ;
    O ΣΙΣΣΥΦΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΜΑΓΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου