Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιάτικος "Μπουναμάς" της Δημοτικής αρχής! Κ.Ε.Λ. στην ΛΑΚΑΤΕΛΑ-ΚΗΠΙ!!

Πρώτη Δημοσίευση: 16.12.2015
ΚΕΛ Σπάτων-Αρτέμιδος, Ραφήνας Πικερμίου. Μία παλιά- πονεμένη- ιστορία, η οποία κρατά σε συνεχή δοκιμασία τις ανοχές και τις αντοχές των κατοίκων της Αρτέμιδος, για την
οποία όλοι οι “δήθεν” άρχοντες δηλώνουν την αγάπη τους, αλλά στο τέλος οι δημότες χύνουν άφθονο το δάκρυ τους. Για το ΚΕΛ έχουν γραφτεί πολλά, άπειρα έχουν λεχθεί, και αρκετοί (επαϊοντες) έχουν αποφανθεί.




Κάθε ιστορία όμως έχει και το τέλος της. Ευχάριστο ή δυσάρεστο. Στην περίπτωση του ΚΕΛ τα ψέματα, (ένθεν- κακείθεν), μάλλον τέλειωσαν και οι «κουκουλοφόροι» θα αποκαλυφθούν, η αλήθεια θα φωτίσει τους ευκολόπιστους, αδιάφορους και ανενημέρωτους κατοίκους για την ποσότητα των φουμάρων και των παραμυθιών που τους πωλούσαν οι δήμαρχοι των τελευταίων δεκαετιών.
Η «Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ» από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, (2006), αγωνίστηκε, μέσα από διάφορα μετερίζια, για την αποτροπή εκβολής των λυμάτων στη θάλασσά μας και πρότεινε και εξακολουθεί να προτείνει, ως μοναδική λύση του αποχετευτικού, αυτή της σύνδεσης με την Ψυτάλλεια. Τώρα…;;;, τώρα, μετά από 10 και πλέον χρόνια, ήλθε, κατά πως φαίνεται, το τέλος της υγιούς και καθαρής θάλασσας της πόλης μας. Την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, συνεδριάζει το Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου για: «Λήψη απόφασης περί αποδοχής πρότασης χωροθέτησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων για το Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου». Δεν μας τα λέει όμως όλα ο Δήμαρχος Ραφήνας κ. Πιστικίδης. «Λήψη απόφασης περί αποδοχής πρότασης χωροθέτησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων για το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου!» ΠΟΥ.....;;;; στην θάλασσα;; Χωροθέτηση στην Ψυτάλλεια; Όχι βέβαια! αλλά .... στη “ΛΑΚΑΘΕΛΑ-ΚΗΠΙ” Βραυρώνος!!!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά την απόφαση του Δ.Σ. Ραφήνας θα συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ., ενδεχομένως, και ο Δήμαρχος μας με μοναδικό θέμα το αποχετευτικό και τις τελευταίες εξελίξεις για να μας πεί πως «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα”, ότι οι πιέσεις είναι ασφυκτικές, τα πρόστιμα είναι μεγάλα, πως ο χρόνος τελείωσε και πρέπει να πάρουνε απόφαση για την κατασκευή .... Κ.Ε.Λ στη “ΛΑΚΑΘΕΛΑ-ΚΗΠΙ” Βραυρώνος!!!
Κύριοι Δημοτικοί άρχοντες και παρατρεχάμενοι, βαρεθήκαμε, κουραστήκαμε να μας απογοητεύετε, να μας κοροϊδεύετε, και για πολλοστή φορά, να θέτετε σε δοκιμασία τις αντοχές και τις ανοχές των κατοίκων της Αρτέμιδος.
Μας λέγατε πως υπεύθυνοι για τα πρόστιμα δεν είναι ο δήμος μας.
Μας μιλούσατε για παρανομίες της ΕΥΔΑΠ.

Μας παραμυθιάζατε πως ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, και αγωγός στη θάλασσά μας θα περάσει πάνω από το πτώμα σας.

Μας διαβεβαιώνατε πως υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με την Ψυτάλλεια.

Μας λέγατε πως το θέμα θα συζητηθεί στην Βουλή. Κι εμείς…;;;;, ως αφελείς και ευκολόπιστοι σας πιστέψαμε και αποφύγαμε τις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες εναποθέτοντας σε εσάς τις ελπίδες και τις προσπάθειες για την αποτροπή της καταστροφής της θάλασσάς μας, αλλά και της πόλης της Αρτέμιδος κατ επέκταση.

Κύριοι της Δημοτικής αρχής, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, εάν, όντως, πιστεύετε όλα αυτά που μας λέγατε, ο μόνος τρόπος να το αποδείξετε, είναι η παραίτηση όλων σας, μα όλων σας κυριολεκτικά, εδώ και τώρα από τις καρέκλες της εξουσίας, διότι όλοι εκλεχτήκατε με την υπόσχεση πως δεν θα επιτρέψετε την εκβολή αγωγού στην θάλασσά μας και ο λαός θα σας ηρωοποιήσει και θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
Διαφορετικά... θα αποδείξετε ότι είστε καλύτεροι των προγενεστέρων στον συναγωνισμό της ανικανότητας, της άγνοιας, της αδυναμίας, και της απραξίας, επιβεβαιώνοντας έτσι, ότι είστε ένα “τσούρμο” άτολμων, δειλών και ικανών μόνον για τη εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων του και μόνον.

  • Τότε…. Να είστε βέβαιοι πως θα καταγραφείτε στα μαύρα κατάστιχα των λαοπλάνων, των προδοτών και των καταστροφέων της πόλης μας και θα υποστείτε τον διασυρμό, την δημόσια διαπόμπευση και θα παραδοθείτε εσαεί στην δημόσια χλεύη και κατακραυγή.

4 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΙ
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ; TI ΦΤΑΙΕΙ;
    O ΣΙΣΣΥΦΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΜΑΓΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΙ ΔΙΕΠΙΣΤΨΣΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ. ΟΑΣΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

      Διαγραφή
  2. Τώρα εξηγείταιη παραίτηση του Καραπιδάκη από την Ομοσπονδία!!!
    Τον είχαν φιμώσει και δεν άντεξε γιατί το ελεύθερο πουλί λίγο αντέχει στο κλουβί.
    Συγχαρητήρια στην Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ. Αυτή χρειαζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΥΡΟ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ Κ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΓΥΜΝΟΣΑΛΛΙΑΓΓΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου