Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Σύσκεψη υπό Κουρουμπλή για την διαχείριση αποβλήτων

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με θέμα την διαχείριση αστικών λυμάτων στο Θριάσιο Πεδίο και σε δήμους της Ανατολικής Αττικής.
Στην σύσκεψη έδωσαν το παρών ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Βαγγέλης Καπετάνιος, οι Δήμαρχοι Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς, Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Ιωάννα Κριεκούκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ασπροπύργου κ. Αθανάσιος Χούπης σε ο, τι αφορά το Θριάσιο και οι Δήμαρχοι των Δήμων Ανατολικής Αττικής, Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης, Μαραθώνος κ. Ηλίας Ψινάκης, Σπάτων–Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Μάρκου, Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλειος Πιστακίδης, και ο Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας κ. Σωτήριος Μεθενίτης.




Η σύσκεψη συγκλήθηκε εκ μέρους του υπουργού κ. Κουρουμπλή με σκοπό να αποφευχθούν πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση εις βάρος της χώρας μας λόγω παραβίασης της σχετικής κοινοτικής νομοθεσίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της ΕΥΔΑΠ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε κατεπείγουσα συνάντηση για τα μέσα της εβδομάδας με την Περιφέρεια, την ΕΥΔΑΠ και υπηρεσίες του ΥΠΕΣΔΑ για την άμεση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του κινδύνου της πληρωμής προστίμων.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου