Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Διαγωνισμός Δήμου Χερσονήσου με Trιvago

Ο Δήμος Χερσονήσου και το γνωστό τουριστικό portal trivago.com διοργανώνουν διαγωνισμό με έπαθλο μία εβδομάδα δωρεάν διακοπών για δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένων των
αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικίασης αυτοκινήτου και περιηγήσεις στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου για επισκέπτες από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία με τον τίτλο “Be our Trivago Crete Reporter.Explore Hersonissos Municipality!”
 Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2012. Μοναδική υποχρέωση των υποψηφίων είναι να δημοσιοποιούν κριτικές και σχόλια για τα ξενοδοχεία που επισκέπτονται στη Χερσόνησο καθώς και πληροφορίες για το ταξίδι και τις εμπειρίες τους ως “Trivago Reporter for Hersonissos” στα portals trivago.de, trivago.it, and trivago.es !

Ο παραπάνω διαγωνισμός είναι συνέχεια του διαγωνισμού που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ολλανδική αγορά που σκοπό έχει την προβολή του Δήμου Χερσονήσου μέσα από τα μάτια των ίδιων των επισκεπτών.
Οι νικητές του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από το Δήμο Χερσονήσου και τις ολλανδικές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net θα ταξιδέψουν στην Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Βρείτε παρακάτω τα links για το διαγωνισμό στα τρία sites του Trivago(Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία). http://www.trivago.de/static.php?&sid=2101&tld=de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου