Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Νυφούλα η Νίκη Κάρτσωνα

 
Η Νίκη Κάρτσωνα ντύθηκε νύφη. Το γνωστό τοπ μόντελ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη και τραβάει όλα τα βλέμματα φορώντας εντυπωσιακό νυφικό.

Φυσικά η Νίκη δεν επέστρεψε τυχαία στον
χώρο της μόδας αφού η σχεδιάστρια είναι κουμπάρα της (την έχει παντρέψει και η Νίκη τής έχει βαφτίσει την κόρη της Μαρία).

«Η Νίκη Κάρτσωνα έχει αποχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια από την ενεργό δράση του modeling και ασχολείται με άλλα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά δεν ήταν καθόλου δύσκολο να εγκλιματιστεί στον ρόλο του μοντέλου, σαν να μην πέρασε μια μέρα» δήλωσε στην «Espresso» ο Γιώργος Σεγρεδάκης ο οποίος είχε την ενδυματολογική επιμέλεια της καμπάνιας.

Στην καμπάνια επίσης συμμετέχουν τα γνωστά και καταξιωμένα μοντέλα Αναστασία Περάκη και Αθηνά Πικράκη, καθώς και εντυπωσιακοί άνδρες - ανάμεσά τους και το τοπ μόντελ Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η φωτογράφηση έγινε στα σοκάκια της Πλάκας κάτω από την Ακρόπολη και τα μοντέλα φορούν δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2012-2013.

Η Μαρία Κονίδη προτείνει για τις νύφες δημιουργίες από γαλλικές δαντέλες με nude αποχρώσεις. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης χρησιμοποιήθηκαν χαλιά από τη Δέσποινα Μοιραράκη, αλλά και έπιπλα τα οποία είναι από την προσωπική συλλογή της Μαρίας Κονίδη.

Η φωτογράφηση κράτησε μία ολόκληρη μέρα και στον φακό ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων ανέλαβε ο Γιάννης Σίσκος και όλη την επιμέλεια της φωτογράφησης είχε ο γνωστός στιλίστας Γιώργος Σεγρεδάκης.

«Το concept της φωτογράφησης ήταν να θυμίζει την Ελλάδα του Μεσοπολέμου. Το καταλληλότερο σκηνικό για τη φωτογράφηση θεώρησε ότι είναι το φυσικό περιβάλλον στα σοκάκια της Πλάκας που έχει μείνει αναλλοίωτο στον χώρο. Τα νυφικά της Μαρίας Κονίδη εκπέμπουν μια θηλυκότητα αλλά και έναν ρομαντισμό από άλλη εποχή. Οι άνδρες μοντέλα που πλαισίωσαν τα κορίτσια θέλαμε να έχουν άμεση σχέση με το περιβάλλον και με την εποχή, ούτως ώστε αυτό που θα ξεχωρίζει να είναι οι νυφικές δημιουργίες» δήλωσε ο Γιώργος Σεγρεδάκης στην «Espresso».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Νυφούλα η Νίκη Κάρτσωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου