Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Εβδομάδα Ελλάδας στο Hellersdorf του Βερολίνου

«Ελληνική Εβδομάδα» με σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που έχουν στόχο την προβολή του τουρισμού της Ελλάδας, της παράδοσης και του σύγχρονου πολιτισμού της στη Γερμανία διοργανώνεται από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Hellersdorf του Βερολίνου υπό την αιγίδα του Δημάρχου του Hellersdorf-Marzahn και τη συνεργασία του ΕΟΤ Γερμανίας.
Τα εγκαίνια των εκδηλώσεων θα γίνουν από το Δήμαρχο του Hellersdorf, Stefan Komoß και το Διευθυντή ΕΟΤ Γερμανίας, Παναγιώτη Σκορδά.
Με συναυλίες, εκθέσεις φωτογραφίας για τη Σαντορίνη και το Ρέθυμνο, κινηματογραφικές προβολές, παρουσιάσεις χορευτικών συγκροτημάτων,  παραστάσεις θεάτρου σκιών, θα δοθεί στο κοινό η δυνατότητα να γνωρίσει τους ποικίλους τρόπους έκφρασης του ελληνικού πολιτισμού στη διαχρονική του διαδρομή.
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ξαπλώστρες θα παραπέμπει τον επισκέπτη στις μαγευτικές  ελληνικές παραλίες, ταυτόχρονα ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει έναν ελληνικό καφέ, να γνωρίσει και να γευτεί διάφορα ελληνικά προϊόντα στα περίπτερα που θα βρίσκονται στο χώρο. 
Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΕΟΤ, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τις διακοπές στην Ελλάδα. 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων και ταξιδιών  διακοπών στην Ελλάδα, καθώς και πλήθος άλλων δώρων. 
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, με την εμφάνιση της γνωστής μεσοφώνου Αλεξάνδρας Γράβα, η οποία θα ερμηνεύσει αγαπημένα και αξέχαστα τραγούδια σύγχρονων ελλήνων συνθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου