Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

"ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑ" με τον Τάσο Κατοπόδη

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Περί Αυλών και Οργάνων» διοργανώνει τη συναυλία λαϊκού τραγουδιού "ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑ", με τον Τάσο Κατοπόδη, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Σάρας, στο Μαρκόπουλο.
Η συναυλία, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου, επιδιώκει μια συνολική αναφορά στο έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, με το δεκαμελές συγκρότημα του Τάσου Κατοπόδη, μέσα από τραγούδια που περιγράφουν τις ομορφιές της χώρας μας, τα συναισθήματα του λαού μας, την πλούσια μουσική πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά και δημιουργίες του τραγουδιστή-τραγουδοποιού, από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά, καθώς και από τις προηγούμενες.

Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ανταποκρινόμενοι στο διαρκές ανοιχτό κάλεσμα του Δήμου Μαρκοπούλου, θα διαθέσουν μέρος των εσόδων της συναυλίας, στην ενίσχυση της σημαντικής προσπάθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, σε όφελος δεκάδων συμπολιτών μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, στο Δημοτικό Κατάστημα Πόρτο Ράφτη, στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου και στο ΚΕΠ Μαρκοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου