Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
Με πρωτοβουλία της εκπροσώπου των μελών του Κ.Α.Π.Η. Σπάτων κας Αρετής Γεωργακοπούλου – Παλαιολόγου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας στην α’ αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Σπάτων, Δευτέρα 14 Μαΐου2012.
Μια εκδήλωση στην οποία για πρώτη φορά συμμετείχαν το 1ο και το 2ο Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος. Ήταν μια ευκαιρία πρώτης γνωριμίας των Μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με ένα κοινό θέμα : Να τιμήσουν το πρόσωπο την Μάνας, ότι πιο ωραίο, ότι πιο πολύτιμο, ότι πιο αγαπητό.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα η κα Γεωργακοπούλου μετά το καλωσόρισμα άνοιξε την εκδήλωση με τους στοίχους:
Ρίζωσες, Πλάτανος στη γη,
Κι άπλωσες μύριους κλώνους
Για ν’ αγκαλιάσεις όλους μας
ΜΑΝΑ ΕΣΥ!
Με λίγα αλλά μεστά λόγια έκανε μια μικρή αναφορά στο τόσο μεγάλο έργο της μητέρας και αναφέρθηκε στους πολλαπλούς και δύσκολους ρόλους της σημερινής σύγχρονης μάνας.
Θερμό χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Μαργέτης και η Διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής κα Λεοντάρη τονίζοντας τη σημασία της μητέρας και της γιαγιάς.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν τέσσερεις μητέρες με εγγόνια και δισέγγονα μέλη των Κ.Α.Π.Η. (δυο από τα Σπάτα και δυο από την Αρτέμιδα)ενώ πρόσφεραν λουλούδια σε όλες της μητέρες.
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα όμορφο τραγούδι για την μάνα που πολύ όμορφα απέδωσε η κα Ασημίνα Βαμβάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Μαργέτης Αθανάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της επιτροπής του Κ.Α.Π.Η. Σπάτων κ. Αποσπόρης Ευάγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της επιτροπής του Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος κ. Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων κ. Γιαννάτος Σωτήρης, η Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας και μέλος της επιτροπής του Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος κα Σαρρή Δήμητρα, ο Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος και εκπρόσωπος των μελών του 2ου Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος κ. Γκιουλέκας Δημήτριος, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής κα Λεοντάρη Μαριέττα, η Υπεύθυνη του τμήματος Γ΄ Ηλικίας κα Νικολοπούλου Μαριέττα και ο εκπρόσωπος των Μελών του 1ου Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος κ. Χατζηδημήτρης Μιχάλης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου