Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Γκρέμισαν τους τοίχους του σπιτιού για να σώσουν παχύσαρκη! - Κόσμος

 Η ιστορία της Georgia Davis είναι γνωστή τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η
19χρονη κοπέλα ζυγίζει σήμερα 400 κιλά και είναι η πιο παχύσαρκη έφηβη του πλανήτη. Το κορίτσι είχε καταφέρει στο παρελθόν να χάσει πάρα πολλά κιλά τα οποία όμως ξαναπήρε.

Σήμερα η Georgia είναι απελπισμένη και κινδυνεύει να πεθάνει. Πριν από λίγες μέρες καλούσε απεγνωσμένα βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ανασάνει λόγω του υπερβολικού βάρους. Οι γιατροί και τα ασθενοφόρα έφτασαν στην οικία του κοριτσιού αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να την βγάλουν έξω από το σπίτι καθώς δεν χωρούσε.

Για να σωθεί η ζωή της χρειάστηκε η επέμβαση συνεργείου κατεδάφισης. Η απελπισμένη Georgia έπρεπε να περιμένει 8 ολόκληρες ώρες για να γκρεμιστούν οι τοίχοι του σπιτιού και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο πατριός της Georgia αποκάλυψε στη dailymail τις δραματικές ώρες που πέρασε η οικογένεια μέχρι να μεταφερθεί το κορίτσι στο νοσοκομείο. Μάλιστα ο ίδιος είπε πως η θετή του κόρη βρισκόταν για αρκετό καιρό σε ένα καμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσπαθούσε με τη βοήθεια ειδικών να χάσει βάρος. Τα προβλήματα υγείας όμως που είχε ο ίδιος ανάγκασαν την Georgia να εγκαταλείψει για δεύτερη φορά την τιτάνια προσπάθεια και να επιστρέψει στην Βρετανία.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Γκρέμισαν τους τοίχους του σπιτιού για να σώσουν παχύσαρκη! - Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου