Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Άρτεμις - ένας ακόμη δρόμος κατά παραγγελία!



Έχουμε καταλήξει γραφικοί αλλά δεν αντέχουμε να μην σας δείξουμε αυτό το περίεργο φαινόμενο...
Στην Αρτέμιδα, σε μια πόλη που συνηθίσαμε να οδηγούμε σε δρόμους που είναι γεμάτοι λακκούβες σαν να τελείωσε πριν λίγο
βομβαρδισμός πολέμου συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε παράδρομους που καταλήγουν σε χωματόδρομο και ουσιαστικά δεν οδηγούν κάπου κεντρικά, ενώ οι κεντρικοί δρόμοι είναι σε κακά χάλια με μπαλώματα που "με την πρώτη ευκαιρία εγκαταλείπουν την θέση τους"!
Την εποχή της οικονομικής κρίσης και της δεινής οικονομικής ταμειακής κατάστασης του Δήμου, μάθαμε, επίσης να είμαστε πιο ελαστικοί στην κριτική μας έναντι των αρμόδιων σε αυτό τον τομέα.
Παρόλα αυτά ως εκ θαύματος, χωρίς να διανύουμε προεκλογική περίοδο Δημοτικών Εκλογών, ένας δρόμος στο πουθενά, στην Αρτέμιδα, ασφαλτοστρώθηκε με μεγάλη φροντίδα και με όλες τις προδιαγραφές. Ένας παράδρομους, στον οποίον ζήτημα να περνάνε αυτοκίνητα εκτός από των κατοίκων. Ένας δρόμος του οποίου μόνο ένα τμήμα ασφαλτοστρώθηκε, συνεχίζει σε χωματόδρομο!

Ρωτάμε, λοιπόν, ποια είναι η διαδικασία για να ασφαλτοστρωθεί και ένας ακόμη δρόμος;
Ποιον πρέπει να τηλεφωνήσουμε;

Και για να μην θεωρηθούμε εγωκεντρικοί, δεν θα ζητήσουμε τον δρόμο μπροστά από το σπίτι μας. Ας ασφαλτοστρωθεί η οδός Αγ.Ιωάννου, στην κάθοδο προς την Λεωφόρο. Ένας πολύ κεντρικός δρόμος/μονοπάτι, διπλής κατεύθυνσης, από τον οποίον περνάει και λεωφορείο!! Είναι αδύνατον να αποφύγεις λακκούβα όταν έρχεται από το αντίθετο ρεύμα το λεωφορείο. Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας, για να μην αναφερθώ στους ανθρώπους που οδηγούν δίκυκλα. Αυτοί, πια κάνουν ακροβατικά!!

Στα Σπάτα, οι δρόμοι στην περιοχή των Μυκηναϊκών Τάφων, έχουν ακόμη τις εγκάρσιες τομές που άφησε ο εργολάβος.
Τα σχόλια δικά σας....

9 σχόλια:

  1. ME DHMARXOYS,TON KITSO,TON POULAKH, TON GKINOSATH,TON MARGETH TI 8ELHS?8A KANOUN DROMOUS GIA FILOUS,8A DINOUN ADEIES SE MAGAZIA,NA PAIRNOUN MIZES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε μπορείς να αποδείξεις αυτά που λές; Κι αν ναι γιατί δεν σχολιάζεις επώνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DEN EIMASTE FILOI,KAI DEN 8ELO FILOYS ORNTINATSES TETOIAS EKSOYSIAS.TA VIDEO,KAI H APOLYTH SIOPH TOYS,DEN FTANOYN?ESTEILAN THN YPHRETRIA,NA MAS PEI O KYRIOS DEN EINAI EDO?POS 8A GRAPSO EPONYMA?ENAS DHMOTHS EIMAI.AYTOI EXOYN DYNAMH.ESY EISAI YPHRETIKO PROSOPIKO,OTI SOY LENE GRAFHS.EDO DEN MILA H ANTIPOLITEYSH,EPONYMA,8A RISKARO EGO?

      Διαγραφή
  3. Είναι σίγουρο ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να απαντήσει εάν οι μεμονωμένες αυτές ασφαλτοστρώσεις γίνονται με την κάλυψη των εξόδων από του περίοικους ή από τον Δήμο! Εάν η κάλυψη των εξόδων γίνεται από τους περίοικους έχει καλώς! Εάν όμως γίνονται με έξοδα ή προσωπικό του Δήμου, πρέπει να εξηγήσουν τα κριτήρια/ λόγους που οδήγησαν στην ασφαλτόστρωση των δρόμων αυτών, λαμβανομένου υπόψη ότι υπάρχουν ζημιές/ λακούβες στο κεντρικό οδικό δίκτυο των Σπάτων και τις Αρτέμιδος, άκρως επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα και την ζωή οδηγών! Στην πόλη των Σπάτων υπάρχουν εγκάρσιες σε όλο το μήκος του δρόμου λακούβες / χαντάκια που φημολογείται ότι τις άφησε εργολάβος που εκτελούσε εργασίες στην πόλη μας! Τι έχει κάνει ή τι θα κάνει ο Δήμος θα τις καλύψει θα πάει το θέμα στον εισαγγελέα για διερεύνηση! Ακόμα και εγώ που είμαι αντιπολίτευση όταν με ρωτάνε/ διαμαρτύρονται για τις ζημίες/ λακούβες στους δρόμους δικαιολογώ την κατάσταση λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του Δήμου μας! Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε πίσσα και χρήματα??????
    Ελένη Φράγκου
    Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΕΙΣΤΑΙ.ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΑΙ,ΤΗΝ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ;

      Διαγραφή
    2. Δεν σας λέω τι τραβάμε για να πάρουμε μια απάντηση! Όχι μόνο εγώ ως αντιπολίτευση, αλλά όλο το Τοπικό Σπάτων! Το παλεύουμε συνέχεια, το κακό είναι ότι ο νόμος υποχρεώνει να δίνεται απάντηση, τώρα εάν η απάντηση είναι άσχετη ή δεν είναι απάντηση?????? Νομικά και θεσμικά είναι καλυμμένοι! Αυτό συμβαίνει με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ακόμα ιδιωτικές εταιρίες! Το παλεύουμε και δεν θα υποχωρήσουμε!

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΟΙ ΚΙΤΣΟΜΑΡΓΕΤΙΔΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΘΕΟΔΟΣΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΞΕΙ;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άντε και πνίξου ξέρεις τι σημαίνει; Κι επειδή παρατράβηξε το χάλι με τις ανωνυμίες και τις ψευδής κατηγορίες, έτυχε να διαβάσω το σχόλιο μια και έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με κιτρινισμούς και κιτρινιάρηδες.Γιατί αυτό είσαι τίποτα παραπάνω.Και πολύ σου πέφτει που ασχολήθηκα μαζί σου. Αν δεν έλεγες για τους αιρετούς τόσα αίσχη σκασίλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΒΟΥΡΚΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου