Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Νέο όνομα για το Ράδιο 9!

Τη μετονομασία του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο 9 σε Alpha 98,9 ανακοίνωσε ο όμιλος Alpha, ο οποίος διευρύνει το αποτύπωμά του στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.
Η σχετική ανακοίνωση του ομίλου Alpha, αναφέρει τα ακόλουθα:

Από σήμερα Τρίτη, 29 Μαΐου, το Ράδιο 9 μετονομάζεται σε Alpha 98 9, αντανακλώντας μία νέα εποχή σύγκλισης των μέσων ενημέρωσης του Ομίλου Demco. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Alpha 98 9, διατηρώντας τον άμεσο, αμερόληπτο και πολυφωνικό χαρακτήρα του, θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες συνέργειας που δημιουργούνται με τον Alpha, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε δημοσιογραφικό.

Η σύγκλιση των δύο μέσων αφορά στη διαχείριση των αναγκών του ραδιοφωνικού σταθμού από την Οικονομική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας, την Τεχνική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Alpha, ενώ πολλοί συντελεστές του Alpha απέκτησαν ήδη ή πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν και ραδιοφωνική παρουσία.

Η συνέργεια αυτή, διευρύνει το ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό αποτύπωμα του Alpha στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ενισχύει τη δέσμευσή του για ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του Alpha για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων για ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Ο Alpha 98 9 βρίσκεται σε επαφή με τους ακροατές του σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του site www.alpha989.com καθώς και στα social media (Facebook: Alpha 989, Twitter: Alpha 989).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου