Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δήμος Ραφήνας, Πικερμίου - για ένα ποτήρι νερό...

Τα αίματα άναψαν και τα έδρανα υγράνθηκαν, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Ραφήνας-Πικερμίου. Στο προ-ημερησίας θέμα για το Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας, που έχει γίνει γεφύρι της Άρτας
στο χρόνο αποπεράτωσης και χοάνη απορρόφησης κονδυλίων- ήδη έχουν διατεθεί πλέον των 3,4 εκατομ. Ευρώ χωρίς να έχει ολοκληρωθεί και οι εκτιμήσεις λένε ότι χρειάζονται άλλα δύο και πλέον-, ο κ. Κεχαγιόγλου θεώρησε ότι ο δήμαρχος κ. Χριστόπουλος δεν του απάντησε με σαφήνεια σε ερώτησή του.
Αποτέλεσμα, ο γνωστός για τις εξάρσεις του πρώην δήμαρχος να χάσει την ψυχραιμία του και να αποκαλέσει τον κ. Χριστόπουλο «βλάκα και ηλίθιο».
Τη στιγμή που κ. Κεχαγιόγλου ξεστόμιζε τα κοσμητικά επίθετα ο νυν δήμαρχος έπινε νερό. Τι το πιο εύκολο, κάποιος εξυβριζόμενος και σε κατάσταση βρασμού ψυχής, αυθόρμητα να αδειάσει το περιεχόμενο του ποτηριού στο πρόσωπο του αντιπάλου;
Όπερ και εγένετο. Η συνέχεια κωμικοτραγική. 
Χρειάστηκαν πλέον των δύο ωρών προσπάθειες από τους ψυχραιμότερους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επανέλθει η τάξη στην αίθουσα του Δ.Σ. 
Τα δε κοσμητικά επίθετα που εκστομίστηκαν ένθεν κακείθεν ήσαν… ανεπανάληπτα.
ΑΡΤΕΜΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. "Καλέ δήμαρχε, τι δυναμισμός, τι αντριλίκι είναι αυτό χρυσέ μου;
    Αυτό το κάνει η νέα λοσιόν για τα μαλλιά;"
    Δήμαρχε, εάν στα στέκια που συχνάζει συμπεριφέρονται έτσι να τα κάνεις εκεί.
    Το Δ.Σ. είναι θεσμός και το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη γιατί θα αρχίσει να κυκλοφορεί και άλλο φωτογραφικό υλικό!!
    Καταντήσατε τους θεσμούς αρένες προβολής της προσωπικής σας εικόνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου