Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Λαγκάρντ - μια υπάλληλος χωρίς κυρώσεις...

Η κα Λαγκάρντ εκτός από πρόσωπο είναι διευθυντής ενός διεθνούς οργανισμού. Με την γλώσσα και την ορολογία που χρησιμοποιεί ξεπερνά ακόμη και τον Χίμλερ. Κάποιος πρέπει να φροντίσει να την
σταματήσει, ακόμη και αν χρειαστούν οι μέθοδοι που εφαρμόστηκαν στον Στρος Καν.
Πρέπει, επιτέλους, να μπει τέλος και φραγμός σε αυτή την δύναμη των γενιτσάρων/στελεχών, που στην ουσία είναι απλοί υπάλληλοι. αυτή η υπερδύναμη που απέκτησαν και η ατιμωρησία τους μας οδήγησαν στην κρίση αξιών που ζούμε σήμερα.
Έπρεπε να την πείσουν να παραιτηθεί ή να την εκπαραθυρώσουν ήδη εχθές.

Πρέπει να επιμείνουμε στην εκπαραθύρωση της, όπως έπαθε ο Στρος Καν, με την μόνη διαφορά ότι εκείνος ενόχλησε τα μεγάλα συμφέροντα, που όμως είναι τόσο εγωκεντρικά που δεν καταλαβαίνουν ότι όταν πλήττεις τα συμφέροντα του δανειολήπτη σου, τελικά σταδιακά εξαφανίζεσαι.
Έτσι ο επόμενος θα το σκεφτεί πολύ για να στοχοποιήσει ένα λαό.

Αφού δεν το έκανα αυτοί έρχεται η ώρα της συλλογικής ευθύνης, στην οποία έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα. Πρέπει να το κάνουμε, και αυτό εμείς.
Όσοι μας διαβάζετε ας αναφέρουμε την σελίδα της στο facebook: http://www.facebook.com/christinelagarde για "Ρητορική μίσους ή προσωπική επίθεση" <Στοχοποιεί φυλή ή Εθνικότητα>. Η σελίδα δεν θα κλείσει αλλά θα ενημερωθεί η διεθνής κοινότητα. Στόχος μας δεν είναι να κατέβει η σελίδα της, αλλά με κάποιο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε στα αφεντικά της.

Αν σκεφτείτε κάποιον άλλο τρόπο μπορείτε να μας το προτείνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου