Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πόρνη πολυτελείας η Zhang Ziyi; - Πολιτισμός - Σινεμά

 H Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi δεν έδωσε το παρών στο φεστιβάλ των Κανών για την προώθηση της
νέας της ταινίας «Dangerous Liaisons» ούτε ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για να παρουσιάσει τα βραβεία «Palme d’Or Award». Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως περνάει δύσκολες μέρες καθώς της έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα της. Κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας και τα τελευταία χρόνια φέρεται να έχει λάβει περισσότερα από 80 εκατ. δολάρια.

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας», «Ήρωας» και «Ιπτάμενα Στιλέτα» κατηγορείται ότι έκανε σεξ επί πληρωμή με τον πρώην υπουργό Εμπορίου Bo Xilai και από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε αστρονομικά ποσά.

Φήμες λένε ότι κοιμήθηκε με τον Bo τουλάχιστον δέκα φορές. Τα μυστικά ραντεβού πιθανολογείται ότι έλαβαν μέρος στο Πεκίνο και απέφεραν στη σταρ περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά!

Η Zhang γνώρισε τον Βο από τον επιχειρηματία Xu Ming, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Ο Xu είπε στις Αρχές ότι πλήρωσε την 33χρονη ηθοποιό με 750.000 ευρώ για να κάνει sex μαζί του το 2007, ενώ αργότερα διαπραγματεύτηκε παρόμοια συμφωνία με τον Bo.

Ο Xu λέγεται ότι πλήρωσε τη Zhang συνολικά 23 εκατ. ευρώ, ενώ η ηθοποιός έβγαλε εκατομμύρια από άλλους πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες. Οι ερευνητές τόνισαν ότι ελέγχουν τα παράνομα κέρδη της καθώς και το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής, καθώς οι άνδρες που επέλεγε η ηθοποιός κάλυπταν τις οικονομικές της ατασθαλίες.

Πάντως η ίδια και οι δικηγόροι της αρνούνται τις κατηγορίες και λένε πως σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα καθαρίσει το όνομά της.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Πόρνη πολυτελείας η Zhang Ziyi; - Πολιτισμός - Σινεμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου