Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

1o Φεστιβάλ Ελληνικών Προορισμών Παράδοσης & Πριϊόντων

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Τουρισμού & Παράδοσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του
Ζαππείου Μεγάρου (Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ) στις 22-24 Ιουνίου 2012.
Η εκδήλωση:
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει πόλο έλξης, ενισχύοντας τον εσωτερικό τουρισμό για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου που προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και αγαπούν την παράδοση.
Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δρώμενα πολιτιστικού χαρακτήρα σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους.
Στην έκθεση καλούνται να συμμετέχουν:
Οργανισμοί (Περιφέρειες-Δήμοι) υπεύθυνοι για την τουριστική προβολή, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κ.α..
Ο Οργανωτής:
Η Vertical Communications είναι μια πολυμετοχική εταιρεία που ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων. Μέσα στα πέντε χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μερικά ή αποκλειστικά τη διοργάνωση σημαντικών εκθέσεων όπως: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, Έκθεση Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι, Marketing Expo, Executive Cars, WebWorld expo, e-shops expo, FiberOptics expo, InfraPedia, Ecofestival ενώ εδώ και πέντε χρόνια με την θυγατρική της Premier Events διοργανώνει την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της χώρας την DTE (digital technology expo) www.dte.gr και την έκθεση επαγγελματικού ήχου & εικόνας ISS. Επίσης, έχει εξ’ ολοκλήρου σχεδιάσει και διοργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις στον πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κο. Β. Γιαννίκο στο 2109245577,  v.yannikos@verticom.gr ή πατήστε εδώ.
Με την αιγίδα:

 
Οργάνωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου