Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Έκλεισε η αυλαία του 8ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στις 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Σπάτων « Χρήστος Μπέκας » (Σταύρου Μπέκα 7, Σπάτα) έκλεισε η αυλαία του 8ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργάνωσε Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού
& Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
     Οι θεατρικές παραστάσεις ξεκίνησαν στις 2 Μαΐου με την "Χαρτοπαίχτρα" από το Θεατρικό Εργαστήρι Σπάτων" Σκηνοβάτες" και τελείωσαν στις 26 Μαΐου με τις "Φωνές του Δρόμου" από το Θεατρικό Σύλλογο Σπάτων "Το Τέταρτο Κουδούνι".
    Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» κα Μάρκου Παναγιώτα όπου είπε :
«Φτάσαμε στην λήξη των θεατρικών παραστάσεων του 8ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον κορυφαίο Έλληνα Συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.
Παρά τις τόσες αντιξοότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, προβλήματα κυρίως οικονομικά καταφέραμε και φέτος να ανοίξουμε και να κλείσουμε την αυλαία του Εαρινού Φεστιβάλ.
Ευχαριστούμε τις Ομάδες που έλαβαν μέρος. Όλες οι παραστάσεις ήταν άρτιες δεν είχαν να ζηλέψουν κάτι από τις αντίστοιχες επαγγελματικές.
Τα έργα που παίχτηκαν μας συγκίνησαν, μας διασκέδασαν, μας προβλημάτισαν. Κάποιες ερμηνείες ήταν συγκλονιστικές!!
Ευχαριστούμε όσους έλαβαν μέρος. Έδωσαν την ψυχή τους κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα που είναι η μοναδική αμοιβή τους. Προσπαθούν όπως όλοι να ανταπεξέλθουν από τα λογής προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πιστεύοντας μόνο στο όνειρο και το ταξίδι που μας δίνει το Θέατρο!!
Ας τους χειροκροτήσουμε άλλη μια φορά!!  »
    Στην συνέχεια ακολούθησε η παράσταση και το Θεατρικό Φεστιβάλ έληξε με την απονομή αναμνηστικών στους ηθοποιούς που έλαβαν μέρος και την Βιογραφία του Μίκη Θεοδωράκη στους υπευθύνους των ομάδων.
    Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας :
1.    Την Περιφέρεια Αττικής για την κάλυψη του ήχου και των διαφημιστικών εντύπων.
2.    Τον κ. Κουλοχέρη Σταύρο Οινοποιίον "Εύηνος"
3.    Το Βιβλιοχαρτοπωλείο "Γραμμή"
4.    Τα Φροντιστήρια "Προοπτική & Ορίζοντες"
5.    Τον Δημότη μας κ. Τούντα Ιωάννη
6.    Το Εστιατόριο "Πεζόδρομος" στην Αρτέμιδα
7.    Την κ. Λύτρα Αθηνά και το Ζαχαροπλαστείο "Κάτι Άλλο"

Παρέστησαν οι : ο Δήμαρχος του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Μάρκου Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαργέτης Αθανάσιος και κ. Πουλάκης Πέτρος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» κ. Μάρκου Παναγιώτα, μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού, ο αντιπρόεδρος κ. Κρόκος Νικόλαος, η κ. Φράγκου Πετρούλα, ο κ. Μακρής Ιωάννης, η εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ Σπάτων κ.  Γεωργακοπούλου-Παλαιολόγου Αρετή και αντιπρόσωποι των Θεατρικών Ομάδων.

Ήταν ένα πλούσιο Θεατρικό Φεστιβάλ!
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στις Θεατρικές Ομάδες που έλαβαν μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου