Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Aphrodisiac" - μπήκε στον Τελικό (Video)

Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, η Ελλάδα σφράγισε
με το εισιτήριο της, τη συμμετοχή της στον τελικό του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.
Η Ελευθερία Ελευθερίου με το "Aphrodisiac", σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenstrum και Dajana Loof, εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ της.
Η εξαιρετική εμφάνιση της τραγουδίστριας, η άψογη εκτέλεση της χορογραφίας από τους χορευτές που την πλαισίωναν, το εντυπωσιακό σκηνικό, ήταν τα κύρια στοιχεία που συνέβαλαν ώστε να εξασφαλίσει η Ελλάδα την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 22:00 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο, ο ενθουσιασμός των 16.000 θεατών ήταν έκδηλος σε όλα τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν για τον τελικό του Σαββάτου. Στον τελικό της Eurovision, μαζί με την Ελλάδα προκρίθηκαν επίσης οι ακόλουθες χώρες: Ρουμανία, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Αλβανία, Κύπρος, Ρωσία και Ιρλανδία.
Από: Stratos Kristalakis

Χθες το βράδυ οι Έλληνες της Ευρώπης, μας δώσατε απλόχερα την αγάπη σας! Με τη δική σας αγάπη η Ελλάδα μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνέχεια στον μεγάλο τελικό της Eurovision..και σας ευχαριστούμε πολύ! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 26 Μαΐου, για μια μεγάλη αγκαλιά και ένα χαμόγελο για την Ελλάδα!
Από: Evaggelia Piskera (Litsa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου