Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οκτάχρονη έπεσε από τον δεύτερο όροφο και σώθηκε!ΛΕΣΒΟΣ

Ούτε η ίδια η 8χρονη μαθήτρια που έκανε «βουτιά» στο κενό από τον δεύτερο όροφο, μπορούσε να πιστέψει όχι μόνο ότι επέζησε, αλλά και ότι δεν έχει υποστεί σοβαρά τραύματα! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των μαθητών της τρίτης τάξης, που «πάγωσαν» όταν η τυχερή- άτυχη συμμαθήτριά τους προσπάθησε να ανοίξει το παράθυρο αλλά έχασε την ισορροπία της!
Μαθητές και δάσκαλοι έτρεξαν πανικόβλητοι στο προαύλιο, όπου είδαν με ανακούφιση το 8χρονο κορίτσι να διατηρεί τις αισθήσεις του και να αναρωτιέται αν της… συνέβη στ’ αλήθεια αυτό! Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που παράλαβε την μικρή και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ούτε η ίδια η 8χρονη μαθήτρια που έκανε «βουτιά» στο κενό από τον δεύτερο όροφο, μπορούσε να πιστέψει όχι μόνο ότι επέζησε, , όπου εισήχθη κατευθείαν για εξετάσεις.

Τότε, ήταν η σειρά των γιατρών να… εκπλαγούν, καθώς διαπίστωσαν ότι η τυχερή πιτσιρίκα δεν έφερε σοβαρές κακώσεις σε ζωτικά σημεία, αλλά είχε υποστεί κατάγματα μόνο στο ένα χέρι και κάποια ελαφρά τραύματα στο σαγόνι! Μάλιστα, μπορεί να μην χρειαστεί καν επέμβαση στο χέρι της! Ωστόσο, η παρ’ ολίγον τραγωδία ανέδειξε την ανάγκη να τοποθετηθούν κάγκελα στα παράθυρα του σχολείου για την αποφυγή άλλων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου