Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Σταύρος Φυντικάκης - Οι συνυπεύθυνοι της κατάρρευσης δεν μπορεί να προαλείφονται για ηγέτες της επανεκκίνησης..!!

Τα πραγματικά διλήμματα δεν είναι αυτά που μας παρουσιάζουν εκείνοι που θέλουν να συγκυβερνήσουν για να ολοκληρώσουν τα καταστροφικά σχέδια των εντολοδόχων τους, ενάντια στην πατρίδα μας και στους πολίτες. Στις 6 του Μάη έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην Οικονομική ελίτ που προπαγανδίζουν τα Μ.Μ.Ε και στις δυνάμεις εκείνες που έχουν αποστασιοποιηθεί από αυτές τις πολιτικές της σκληρής λιτότητας και της εξαθλίωσης του λαού. 

Στις εκλογές που έρχονται πρέπει να ψηφίσουμε υπεύθυνα, με σκέψη και περισυλλογή σε όλους εκείνους, που έχασαν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών και των συντάξεών τους για την υποτιθέμενη σωτηρία της χώρας...!!.

Με τη σκέψη σε όλους εκείνους που έχασαν την αξιοπρέπειά και την υπερηφάνεια τους.

Με τη σκέψη σε όλους εκείνους που έμειναν άνεργοι, που έκλεισαν την επιχείρησή τους , που έχασαν τις λίγες οικονομίες τους (μικροομολογιούχοι), τις στρατιές των ανέργων που δημιούργησε η σκληρή πολιτική της λιτότητας και της ύφεσης...!!

Με τη σκέψη στη νέα γενιά της πατρίδας μας που ξενιτεύεται, για τα παιδιά στα σχολεία που πεινάνε..

Με τη σκέψη στους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν λόγω της απόγνωσης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης και τέλος, για τα χαμένα μας όνειρα...!! Αυτά είναι τα κίνητρά μας, αυτά είναι τα διλήμματά μας και όχι εάν θα βγούμε από το Ευρώ!!!!Πιστεύουμε σε μια ενωμένη Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προόδου και της ανάπτυξης των λαών και λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη των μονοπωλίων και της υποδούλωσης.. σε αλλότρια συμφέροντα.και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα..!!

Στις Εκλογές συμμετέχουμε όλοι αποφασισμένοι και σίγουροι ότι μπορούμε και χωρίς αυτούς... Άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν ΑΔΙΕΞΟΔΑ..
Βοηθήστε ΟΛΟΙ να κάνουμε την οργή μας ΑΓΩΝΑ...
Για την πραγματική αλλαγή...και την οριστική μας απεμπλοκή, από το σάπιο πελατειακό πολιτικό σύστημα!!
Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα..!

Οι συνυπεύθυνοι της κατάρρευσης δεν μπορεί να προαλείφονται για ηγέτες της επανεκκίνησης..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου