Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δήμος Σαρωνικού - εκστρατεία καθαρισμού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκστρατεία καθαρισμού των παραλιών «Πεύκο» και «Ευκάλυπτοι» και της περιοχής των σχολείων στο Λαγονήσι που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικιστών Λαγονησίου «ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ» υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού την Κυριακή 29 Απριλίου. Η συγκέντρωση έγινε στην παραλία του Πεύκου όπου μέχρι τις 12 το μεσημέρι υπήρχε προσέλευση εθελοντών από όλες τις περιοχές του Δήμου Σαρωνικού, αλλά και από την Αθήνα.
Στην εκστρατεία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Τσαλικίδης, Γιώργος Τζιβίλογλου, Ανδρέας Πέγκας, Κατερίνα Πρίφτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βαγγέλης Ζεκάκος, Δημήτρης Λιοδακάκης, Σπύρος Δημητρίου, Θανάσης Καραγιάννης, η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου, οι Πολιτιστικοί Εξωραϊστικοί Σύλλογοι «Νέας Φέριζας», «Λυκουρίζας Λαγονησίου», «Απόλλων» και «Αγίας Τριάδας» Αναβύσσου, μαθητές του 3ου και 4ου Δημ. Σχολείου Καλυβίων(Λαγονήσι), καθώς και του Γυμνασίου και του Λυκείου Λαγονησίου, εκπρόσωποι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η Περιβαλλοντική Ομάδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, η Ένωση γονέων Σαρωνικού και κάτοικοι της περιοχής.
Χορηγοί σε αυτή την εκστρατεία ήταν οι: Βιβεχρώμ, S/M Welcome, Ultimate Group, Stavento parking σκαφών.
Η μεγάλη επιτυχία που είχε αυτή η πρωτοβουλία του Συλλόγου «Το Λαγονήσι», εκτός από το πρακτικό αποτέλεσμα της καθαριότητας, καλλιεργούν περιβαλλοντική συνείδηση και πνεύμα εθελοντισμού και ανεβάζουν το επίπεδο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των μαθητών που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα διαθέτοντας το πρωινό τους στην εκστρατεία αυτή.
Ο Δήμος Σαρωνικού και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου