Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Διέρρηξε δύο εκκλησίες στην Καβάλα

Η διάρρηξη σε εκκλησία της Καβάλας ήταν μοιραία για έναν 29χρονο Έλληνα ιερόσυλο που πριν από λίγες ημέρες είχε «χτυπήσει» το παγκάρι
και άλλου ενός ναού της πόλης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον τσάκωσαν μέσα στην αποθήκη του ναού, την πόρτα της οποίας είχε μόλις παραβιάσει.

Ο 29χρονος δράστης ομολόγησε ότι είχε διαρρήξει μέρα- μεσημέρι άλλη μια εκκλησία και είχε σπάσει το παγκάρι από το οποίο είχε κλέψει άγνωστο ποσό σε κέρματα. Στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα σακίδιο με πέντε διαρρηκτικά εργαλεία και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ευθύνεται και για άλλες διαρρήξεις στην πόλη.

*** Πείνασαν και σκέφτηκαν να το ρίξουν στα… τσιπς και τα γαριδάκια ένας 46χρονος Έλληνας και η 33χρονη φίλη του. Μόνο που δεν ήθελαν να τα πληρώσουν και τα «βούτηξαν» από ένα περίπτερο στη Λάρισα με τη μέθοδο της απασχόλησης! Ο περιπτερούχος, όμως, τους πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς που συνέλαβαν το ζευγάρι και το οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Διέρρηξε δύο εκκλησίες στην Καβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου