Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μένει Star η Τάτι

Πριν από λίγο καιρό είχαν φουντώσει τα σενάρια που ήθελαν την Τατιάνα Στεφανίδου να παίρνει διαζύγιο από το Star και την επόμενη σεζόν να βρίσκεται σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι.

Μάλιστα, τα ίδια σενάρια ανέφεραν ότι η Τατιάνα μετακομίζει στο ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Ποια είναι η αλήθεια και ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Τάτι; Η «Espresso» σάς αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και το παρασκήνιο των επαφών.

Η αλήθεια είναι πως η εκπομπή «Μίλα» τη φετινή σεζόν δεν σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Το πείραμα που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου με τη γυναικοπαρέα που αποτελούνταν από τις Μαρία Σταματέρη, Σοφία Βόσσου, Σάννυ Μπαλτζή και Τζούλη Αγοράκη δεν βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές.

Ετσι, η διοίκηση του Star συζήτησε με τη Στεφανίδου και αποφασίστηκε η διάλυση της γυναικοπαρέας, ενώ κρίθηκε ότι η Τατιάνα θα έπρεπε να εστιάσει σε προσωπικές συνεντεύξεις επώνυμων καλεσμένων. Αυτό αποδείχτηκε σωστό, καθώς υπήρξε το θεμιτό αποτέλεσμα αφού η εκπομπή σημειώνει άνοδο στις τηλεθεάσεις.

Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές στην εκπομπή είχαν ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες πως υπήρξε κόντρα μεταξύ των στελεχών του Star και της Τατιάνας Στεφανίδου. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, ανέφεραν ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση της παρουσιάστριας με στελέχη του ΣΚΑΪ και συμφωνήθηκε την επόμενη σεζόν η Τατιάνα να μετακομίσει στο κανάλι του Φαλήρου για να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.

Τελικά όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Πράγματι πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε συνάντηση, αλλά με στελέχη του Star. Το κλίμα ήταν θετικό καθώς, όπως ειπώθηκε, και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, στο τραπέζι έππεσαν ιδέες για επιπλέον αλλαγές που μπορούν να γίνουν ώστε το «Μίλα» να συγκεντρώσει την προτίμηση περισσότερων τηλεθεατών.

Αλλωστε, όπως ειπώθηκε, στόχος του Star είναι να ενδυναμώσει τη μεσημεριανή και την απογευματινή ζώνη του και για τον λόγο αυτό μετακόμισε εκεί και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης αυτής της ζώνης, λοιπόν, είναι λογικό να θέλουν στο κανάλι της Κηφισιάς να συνεχίσει να υπάρχει και το «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Από την άλλη πλευρά, η Τατιάνα εμφανίζεται ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με το Star, ενώ αυτό που τόνισε στη σύσκεψη ήταν ότι την ενδιαφέρει και η εξασφάλιση των συνεργατών της. Γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, η Τάτι ήθελε να είναι σίγουρη ότι οι συνεργάτες της θα εξακολουθήσουν να έχουν δουλειά και την επόμενη σεζόν.

Ετσι, μετά από αρκετή ώρα συζήτησης οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Μάλιστα, όπως μας είπε και στέλεχος του σταθμού της Κηφισιάς, «η Τατιάνα είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπα της τηλεόρασης και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να είναι στην οικογένεια του Star». Το μόνο που απομένει, λοιπόν, μετά τις και υπογραφές, είναι να κυκλοφορήσει και η επίσημη ανακοίνωση ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα συνεχίσει να «Μιλά» στο Star.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ
Μένει Star η Τάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου