Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Πιστικίδης: Σχεδιάζουμε δράσεις για την λύση του κυκλοφοριακού στη Ραφήνα

Απάντηση σε σχετική ερώτηση για το θέμα της αστικής συγκοινωνίας και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προφανώς θα δημιουργηθεί
με την ύπαρξη νέων πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας, έθεσε ο Μάκης Βουδούρης στο χθεσινό σημερινό δημοτικό συμβούλιο, έδωσε ο Βασ. Πιστικίδης.




Ο δήμαρχος όπως είπε χαρακτηριστικά υπάρχει μια ακτίνα φωτός. «Έχουμε ζητήσει την επέκταση του προαστιακού και στον προηγούμενο υπουργό και στον νυν κ. Σπίρτζη. Υπάρχει ήδη η έγκριση για την επέκταση του προαστιακού προς Λαύριο αλλά το λιμάνι της Ραφήνας έχει προτίμηση από τον κόσμο γιατί βρίσκεται ποιο κοντά. Αυτά τα στοιχεία θα παρουσιάσουμε και γνωρίζουμε ότι ο κύριος υπουργός το βλέπει θετικά», τόνισε ο κ. Πιστικίδης.

Επίσης ανέφερε ότι θα σταλεί έγγραφο για να υπάρξουν δρομολόγια από τους κοντινούς σταθμούς του μετρό και του προαστιακού προς Ραφήνα τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να μειωθεί η κίνηση των αυτοκινήτων.

Τέλος ο κ. Πιστικίδης τόνισε ότι ο δήμος έχει σχεδιάσει δράσεις και είπε ότι «Υπάρχει εντολή μου για ανάπλαση του κέντρου της Ραφήνας με πεζοδρόμους ώστε να υπάρξει ουσιαστικός ζωτικός χώρος για τον επισκέπτη και τον κάτοικο αυτής της πόλης».

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου