Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς των αρχιμαγείρων μιλούν για
το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας.
ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ:
114 ΕΛΛΗΝΙΚΑ SYRAH
29 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΥΣ
15 ENGLISH ALES
Με πλήρη αξιολόγηση και αναλυτικές προτάσεις food pairing
ΚΙ ΑΚΟΜΗ: συνεντεύξεις με διακόσιες και πλέον προσωπικότητες από την εγχώρια κια τη διεθνή οινογαστρονομική σκηνή, παρουσιάσεις εστιατορίων και ειδήσεις από όλο τον κόσμο
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ: 140 ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ €3,90
Δείτε την ψηφιακή προεπισκόπηση του περιοδικού ακολουθώντας τον σύνδεσμο:
http://issuu.com/andition/docs/fw06preview
Εντοπίστε το σημείο πώλησης που σας εξυπηρετεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη ή την υπόλοιπη Ελλάδα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zANN32ewMFfg.ksXdWY9zgyac
Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις στις 20 Ιουνίου.
Το τρέχον τεύχος έχει εξαντληθεί από τα περίπτερα.
Θα περιμένουμε, λοιπόν...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου