Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Σενάρια για απορρόφηση του ΣΔΟΕ από την Οικονομική Αστυνομία

Σενάρια για απορρόφηση του ΣΔΟΕ από την Οικονομική Αστυνομία απεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εφοριακών.
Οι συνδικαλιστές που μετέχουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες υποστηρίζουν ότι σε πρόσφατη συνάντηση της ΠΟΕ ΔΟY με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη του τονίσθηκε πως υπάρχει συζήτηση να απορροφηθεί το ΣΔΟΕ από την Οικονομική Αστυνομία.

Στην ίδια συνάντηση τονίσθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων πως για τις οργανικές θέσεις του υπουργείου Οικονομικών και ειδικά για τους εφοριακούς περιμένει την εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων για την κατανομή τους.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν συζητάει για πάγωμα της αναδιοργάνωσης των εφοριών, ούτε για αλλαγές ως προς τον αριθμό των ΔΟΥ, με έλεγχο και δικαστικό. Ωστόσο τόνισε πως περιμένει προτάσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες ως προς τις ΔΟΥ που θα έχουν έλεγχο και δικαστικό.

Για την ΠΟΕ ΔΟΥ η απώλεια έστω και μίας οργανικής θέσης χαρακτηρίζεται «αιτία πολέμου». Οι συνδικαλιστές θα συνεδριάσουν την Παρασκευή προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου