Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Μακελειό» για μια σερβιτόρα σε μπαρ

«Γης μαδιάμ» τα έκαναν σε ένα καφέ μπαρ στο κέντρο του Βόλου αλλοδαποί θαμώνες και εργαζόμενοι, όταν ήρθαν στα χέρια για τα... μάτια της Αλβανίδας σερβιτόρας! Από το
μακελειό που ακολούθησε, βγήκε τραυματισμένος ο Βούλγαρος «πορτιέρης» του καταστήματος.

Κανείς δεν ξέρει ποιοι ξεκίνησαν τον καβγά που δεν άργησε να πάρει μεγάλες διαστάσεις μέσα στο μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν νεαροί άγνωστης εθνικότητας. Αν και οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες, φαίνεται πως κάποιος από την παρέα των αλλοδαπών άρχισε να ενοχλεί φορτικά τη σερβιτόρα και εκείνη διαμαρτυρήθηκε στον Βούλγαρο συνάδελφό της που πήγε να ζητήσει το λόγο.

Όμως, οι αλλοδαποί δεν «σήκωναν» κουβέντα με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και ο άτυχος πορτιέρης να... απογειωθεί και να πέσει πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος! Τα τζάμια που έσπασαν τον τραυμάτισαν ελαφρά, αλλά οι δράστες βρήκαν ευκαιρία να του επιτεθούν με μαχαίρι χτυπώντας τον στην πλάτη και τα πόδια! Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν και οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους δεν απέφεραν καρπούς. Ο τραυματισμένος Βούλγαρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων του και παρέμεινε για νοσηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου