Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πώς να είστε όμορφες μετά από ξενύχτι

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου είναι και η απόδειξη ό, τι γύρισες σπίτι νωρίς το… πρωί! Η έλλειψη ύπνου την επόμενη ημέρα «περιγράφεται» στο πρόσωπό σου, αφήνοντας
τα σημάδια της κυρίως στην περιοχή των ματιών.

Όλες έχουμε αντιμετωπίσει σε ανάλογες περιπτώσεις μαύρους κύκλους και σακούλες, που αλλοιώνουν την εικόνα μας σε υπερθετικό βαθμό. Ξεπέρασε τον πανικό σου, τα συμπτώματα είναι παροδικά. Υπάρχουν απλές λύσεις, που θα βοηθήσουν τα μάτια σου να δείχνουν ξεκούραστα και, κυρίως, λαμπερά.

Λύση στο σπίτι: Τα επιθέματα με κρύο νερό ή κρύο τσάι είναι αναζωογονητικά. Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις; Βρέξε ένα κομμάτι βαμβάκι σε κρύο νερό ή τσάι και τοποθέτησε τα επιθέματα στα μάτια για 10'. Το τσάι περιέχει ποσότητα καφεΐνης, που βοηθά στην απομάκρυνση των κατακρατηθέντων υγρών, που συσσωρεύονται στην περιοχή του ματιού.

Καλλυντική λύση: Χρησιμοποίησε μία ειδική μάσκα ματιών, που ξεκουράζει και αποσυμφορεί την περιοχή. Εναλλακτικά, ένα προϊόν με εκχυλίσματα χαμομηλιού ή αγγουριού που έχει ανάλογη δράση.

Τρικ με το μακιγιάζ: O συνδυασμός της σωστής περιποίησης με το έξυπνο μακιγιάζ θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Άπλωσε κονσίλερ σε υποκίτρινη απόχρωση στα σημεία που έκαναν την εμφάνισή τους οι μαύροι κύκλοι και συνέχισε απλώνοντας ταμποναριστά ελάχιστη ποσότητα από ένα κρεμώδες φον ντε τεν, το οποίο περιέχει μικρόκοκκους λάμψης για να αντανακλά το φως που πέφτει στην περιοχή. Επέλεξε ματ ανοιχτόχρωμες σκιές για τα βλέφαρα και απέφυγε τις περλέ υφές, που εντείνουν το πρόβλημα. Το τελικό άγγιγμα αφορά στις βλεφαρίδες. Δώσε όγκο και καμπυλότητα με μία μάσκαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου