Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Άρτεμις - βγήκαν τα ποντίκια από την τρύπα τους...

Την Τρίτη, στις 30-04-2013, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα αναγνώστης μας (που δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του) έζησε ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη στην
παραλιακή Ταβέρνα ΟΣΤΡΙΑ στην Αρτέμιδα. 
Έγινε μάρτυρας λεκτικής επίθεσης από άνδρα γεροδεμένο και ψηλό, εναντίον του κ. Ποθουλάκη, ο οποίος καθόταν μόνος του σε άλλο τραπέζι. Αιτία ήταν μάλλον τα δημοσιεύματα της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, έντυπο της οποίας είχε μαζί του ο κ. Ποθουλάκης (πάνω στο τραπέζι). Ο απειλών του έλεγε "γιατί τον άφησες να πάει στο κανάλι". 
Ο επιτιθέμενος κάποια στιγμή τηλεφώνησε σε κάποιον Πέτρο. 
Ο Ποθουλάκης χαρακτήρισε την επίθεσή του ως "απροκάλυπτη" και ότι η συμπεριφορά του είναι αδικαιολόγητη μια και στο παρελθόν δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις. Μάλιστα τον προσφώνησε "Γιάννη". 
Ο άλλος, μιλώντας στο τηλέφωνο σηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά έως το τραπέζι του Ποθουλάκη και σηκώνοντας το χέρι του τον αποκάλεσε χυδαία "μ.......", για αυτά που γράφει, κλπ. 
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο υπεύθυνος του μαγαζιού και η κατάσταση δεν εξελίχθηκε στα χειρότερα για τον απειλούμενο, ώσπου αποχώρησε ο επιτιθέμενος που συνοδευόταν από μια γυναίκα. 
Μετά από ολιγόλεπτη φιλική συζήτηση μεταξύ του κ. Ποθουλάκη και του υπεύθυνου  καταστήματος, ο Ποθουλάκης έφυγε. 

Από που και ως που αυτός ο "Γιάννης" φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο;
Τόσο πολύ θίχτηκε εκείνος και η παρέα του από όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες με τις αποκαλύψεις των σκανδάλων στο Δήμο;
Τόσο πολύ φοβούνται την δημοσιότητα;
Αντί να φοβούνται να κυκλοφορήσουν αυτοί που έφτασαν τον Δήμο σε αυτή την κατάσταση θα φοβούνται αυτοί που αποκαλύπτουν την αλήθεια;
Ο κ. Ποθουλάκης, δημόσια, ήδη έχει καλέσει ενώπιον των ευθυνών τους όσους των απειλούν.
Είναι τόσο αφελής να πιστεύουν ότι θα φοβηθούμε και θα σταματήσουμε να τους εκθέτουμε;
Πρέπει επιτέλους να πάρει τέλος αυτή η διαιώνιση της διαφθοράς που πλήττει τον Δήμο.

2 σχόλια:

  1. Αρκεί να μην παρέχετε κάλυψη σε πρωην Δημάρχους που ειναι υπευθυνοι για διαφθορα σε καποια παρκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δώσω πλήρη κάλυψή,σέ όποιον εισαγγελέα το ζητηση , ακόμα και πενήντα χρόνια πίσω.Αλλα μέχρι τότε,να τους στιγματισουμε ,να μην βγαίνουν ούτε στην αγορα. Η φυλακή να έρθει σαν λύτρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου