Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Κατάθεση» στον Dior έκανε η Καμίλα

Κατά την επίσκεψη της στο Παρίσι η Δούκισα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποφάσισε να κάνει μια στάση στο ατελιέ του Christian Dior για να δει αν... όλα πάνε καλά εκεί.Ο διευθύνων σύμβουλος της
εταιρείας ξενάγησε την Καμίλα στην καινούρια συλλογή του Οίκου αλλά και στα σχεδιαστήρια της RAF. Είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Καρόλου φεύγει μόνη για ταξίδι στο εξωτερικό και όπως δήλωσε μπορεί να είναι και η τελευταία. Η Δούκισα είχε τρομερό άγχος για την ομιλία που έπρεπε να κάνει στα Γαλλικά μιας και όπως εξομολογήθηκε είχε να μιλήσει στη συγκεκριμένη γλώσσα από τα 16 της (κάτι ...αιώνες πριν δηλαδή).

Δήλωσε επίσης πως είχε βρεθεί στην πόλη του Φωτός στην εφηβεία της προκειμένου να σπουδάσει για 6 μήνες στην αγγλική και γαλλική φιλολογία.

Η Καμίλα μίλησε στην κοινότητα Bougavil στο Emmaus ένα "εργαστήριο" για φιλανθρωπίες.
Ξεκίνωντας την ομιλία της ζήτησε προκαταβολικά συγνώμη για τα γαλλικά της αν και τελικά κατάφερε να μιλήσει αλλά με ...λονδρέζικη προφορά.

Όταν τελείωσε η ομιλία δήλωσε ανακουφισμένη ενώ είπε ότι "της πήρε χρόνια από τη ζωή" της το τόσο άγχος που την είχε καταβάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου