Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - Δωρεάν Αντιλυσσικός Εμβολιασμός

Ανακοινώθηκε και προγραμματίστηκε. Όλοι εκπλαγήκαμε ευχάριστα για την πρόνοια του Δήμου και πιστέψαμε ότι κάτι θετικό γίνεται, επιτέλους χωρίς πολλά, πολλά...
Μόνο που μείναμε...
με την όρεξη...
Ακυρώθηκε και δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία...
Όσοι διάβασαν την πρόσκληση χάρηκαν και έμειναν με την εντύπωση ότι έγινε... 
Τυπώθηκαν αφίσες, υπήρξαν χορηγοί που διαφημίστηκαν...
Τα εμβόλια τι έγιναν; Τα χρήματα ποιος τα πλήρωσε;
Πάει και αυτό...ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα επιβεβαιωμένα πρόσφατα κρούσματα λύσσας στη χώρα μας επιβάλουν την επαγρύπνηση όλων μας ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση της νόσου και να
προστατευτεί η δημόσια υγεία. Αποτελεσματική προστασία έναντι της λύσσας εξασφαλίζεται μέσω του αντιλυσσικού εμβολιασμού όλων των ζώων συντροφιάς – δεσποζόμενων και αδέσποτων.
Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος εκτός από τον ετήσιο προγραμματισμό στειρώσεων και εμβολιασμό αδέσποτων ζώων, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες ζώων, διοργανώνει από κοινού με το Φιλοζωικό Σωματείο Σπάτων, ημέρα δωρεάν αντιλυσσικού εμβολιασμού δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς την Κυριακή 19 Μαΐου 2013. Στόχος μας είναι ο εμβολιασμός συνολικά 100 ζώων (70 αδέσποτων και 30 δεσποζόμενων).
Οι εμβολιασμοί θα γίνουν από τους κτηνιάτρους κ.κ. Αρσενίου, Δημόπουλο, Στεργίου, Στρατίκη και Χατζηκώστα που θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων από τις 10:00 έως τις 17:00.
Στην προσπάθειά μας αυτή μας στηρίζουν:
  • Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος που διαθέτει το χώρο.
  • Το εμπορικό κέντρο Smart Park που καλύπτει το κόστος των εμβολίων.
  • To Κτήμα Ιπποστάσιο που θα διαθέτει την εκπαιδεύτρια κα Παρασκευοπούλου Κ. για το χειρισμό των ζώων.
Οι δημότες - ιδιοκτήτες σκύλων και γάτων, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο τηλέφωνο 2106632200 για να δηλώσουν συμμετοχή (ένα ζώο ανά συμμετέχοντα) έως και την Τρίτη 14 Μαΐου
Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον υπερβαίνει τον αριθμό των 30 θα γίνει δημόσια κλήρωση την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 12:00. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης και η ώρα προσέλευσης θα αναρτηθούν την επόμενη ημέρα στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημοτικών Καταστημάτων Σπάτων και Αρτέμιδος.
Οι δημότες και οι κάτοικοι που επιθυμούν να εμβολιάσουν αδέσποτο ζώο μπορούν να επικοινωνούν με το Φιλοζωικό Σωματείο Σπάτων στα τηλέφωνα: 6982652007, 6976209030 και 6973680863.
Οι ιδιοκτήτες των ζώων ή οι συνοδοί τους, θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο την ώρα που θα τους υποδειχθεί,, να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το βιβλιάριο υγείας του ζώου (δεσποζόμενα ζώα) και να έχουν υπό πλήρη έλεγχο το σκύλο τους με λουρί ή τη γάτα τους σε καλάθι μεταφοράς.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Χρήστος Αντ. Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου